Wil je zien: dit zijn de finalisten van Miss Nederland 2022

Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde titel Miss Nederland vandoor? Deze tien finalisten – beeldschoon van buiten én van binnen – gaan het avontuur van casting tot kroning aan.

Castingdag

Jawel, de tien finalisten van Miss Nederland 2022 zijn bekend! Afgelopen weekend vond de casting plaats in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Uit de honderden aanmeldingen nodigde de organisatie 63 kandidaten uit die zich tijdens de casting mochten presenteren aan de jury.

Wie er in de jury zaten? Niemand minder dan een paar Missen van de afgelopen jaren: Julia Sinning (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018) en Zoey Ivory (2016.) Ook Marvy Rieder (de oprichter van Model’s Health Pledge), Valerie Curlingford (Performance en musicalartiest) en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur van hoofdsponsor hannah) namen plaats aan de jurytafel. Na een intensieve, maar leuke castingdag kwamen de dames samen tot een besluit en selecteerden zij tien stralende en intelligente vrouwen als dé finalisten van Miss Nederland 2022.

De finalisten

De jury omschrijft de Missen als sterke, jonge vrouwen. Elke dame heeft haar eigen bijzondere missie en passie, maar er is natuurlijk ook een gezamenlijk doel: Miss Nederland 2022 worden.

finalisten Miss Nederland

We zien hier Eva van de Wetering (22), Indra Peereboom (22), Insa Ap (25), Judith van den Hof (21), Lisa Janssen (22), Lefania Camara (18), Ona Moody (24), Rebecca Barhane (22), Solange Dekker (26) en Vitória De Castro Barbosa (22).

Kijk mee!

Vind je het nou leuk om het avontuur van de finalisten te volgen? Miss Nederland houdt je via hun YouTube-channel op de hoogte van alle events van de dames. In de online serie wordt namelijk gedurende het hele traject van drie maanden een kijkje achter de schermen gegeven en volg je de finalisten op de voet bij al hun activiteiten. Hoe leuk!

Beeld: Miss Nederland 2022

Laatste nieuws