Nikkie de Jager over lunchen met de royals: ‘Ongelofelijke eer’

Een vorkje mee prikken met WA en Máx? Ook dat kan de beauty queen van haar bucketlist afvinken.

Het Songfestival presenteren? Check. Wie is de Mol? winnen? Check. De prestigieuze rode lopers van het MET Gala en Cannes bewandelen? Check. Een vorkje mee prikken in het paleis? Ook dát kan beauty guru Nikkie de Jager nu van haar bucketlist afvinken.

Grote eer

En zelfs met een fabulously glamourous leven blijft dat een heel grote eer, laat Nikkie horen op Instagram. De queen of make-up mocht deze week aanschuiven in Paleis Noordeinde voor de jaarlijkse Uitblinkerslunch, samen met het koningspaar en 25 andere Nederlanders die recentelijk grote prestaties hebben geleverd.

Screenshot Story @NikkieTutorials

“Wat een ongelofelijke eer om te lunchen met de koning en koningin van Nederland samen met andere inspirerende individuen tijdens de jaarlijkse Uitblinkerslunch”, schrijft Nikkie in haar Instagram Stories bij een vrolijke foto voor Paleis Noordeinde.

Hoe is dit de werkelijkheid?

Ook de groepsfoto’s die gemaakt zijn in het paleis deelt Nikkie nog een keer in haar Stories. “How is this reality?” vraagt ze daarbij. De YouTube-ster poseerde samen met schaatsster en viervoudig wereldkampioen Antoinette Rijpma-de Jong voor de paleistrappen. Beauties!

Komen niet alle gezichten op de groepsfoto bovenaan het artikel je bekend voor? Kan kloppen, want het zijn niet alleen BN’ers die de royals uitnodigen voor een chique lunch. Zo waren ook de Leraren van het Jaar 2021, de architect van het jaar en de beste lokale bestuurder welkom in het paleis. Met de Uitblinkerslunch willen Willem-Alexander en Máxima hun waardering uitspreken voor alle knappe prestaties die hun gasten hebben geleverd. Petje af!

Bron: @NikkieTutorials, RTL, Vorsten | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws