Leuk babynieuws: Marieke Elsinga is zwanger!

'Gezinsuitbreiding!' deelt de radiopresentatrice op Instagram.

Haal de rollen beschuit maar tevoorschijn! Marieke Elsinga kondigde donderdagochtend op de radio – waar anders? – aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Vervolgens deelt ze ook op Instagram een prachtige kiek. 

Babynieuws

Marieke keerde eerder deze week weer terug op de radio bij Qmusic na een aantal weken van afwezigheid. De presentatrice had een tijdje rust nodig, maar dat had niets met haar zwangerschap te maken, zo benadrukt ze nog. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben”, vertelt ze. “Dat is het echt niet geweest.”

Rust

“Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk – en dat is ook het mooie van zwanger zijn – het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je hebt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby”, legt Marieke uit.

Marieke is dolblij met haar zwangerschap, zo schrijft ze bij de leuke aankondiging op haar Instagram. “Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig”, klinkt het.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Grootste verandering

Op de radio vertelt de presentatrice verder dat ze nog wel even moet wennen aan het idee van zwanger zijn. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder”, stelt ze. “Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit.” Van harte, Marieke!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws