De Pinksterweekendtips van Beau Monde

Alles voor een glamorous Pinksteren!

Extra lang Pinksterweekend? Beau Monde deelt de trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

In je kracht

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers)

Kelly Weekers, de leukste psycholoog van ons land, tevens ex-Miss Nederland en huidige vrouw van John Ewbank, heeft haar tweede boek uit. ‘De kracht van keuze’ voelt als een goed gesprek met een vriendin. Zonder te dicteren wat je moet doen – hoor hier in gedachten het geluid van een zweep – geeft La Weekers je inzichten om de juiste keuzes te maken en zo de regie (terug) te pakken.

Bingen op de bank

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hayu (@hayusocial)

Laat het lenteweer te wensen over deze Pinksteren? Schrap die fietstocht en blijf lekker hangen op de bank – er is toch altijd genoeg te kijken. Zo is vanaf deze week de gloednieuwe serie Real Housewives of Dubai te zien op streamingsdienst hayu. We volgen een uitbundige groep vrouwen terwijl ze zakenimperiums leiden en zich vakkundig bewegen door een zeer exclusieve sociale scene in deze superluxe speeltuin voor miljonairs. Of ze nu dineren op een berghelling met uitzicht op een vallei met duizend kamelen of de bruiloft van het jaar organiseren; deze ambitieuze en glamoureuze vrouwen bewijzen dat alles extravaganter is in de ‘City of Gold’.

Flaneren met een goed gevoel

De zomer staat nu écht voor de deur en dat betekent dat we onze gorgeous zomerjurken weer tevoorschijn kunnen toveren. Dit jaar rondflaneren met een extra goed gevoel? Neem dan eens een kijkje bij de nieuwe collectie van ARMEDANGELS, gemaakt van 100% duurzame materialen. Stijlvol en sustainable de zomer door.

Nationale Opa- en Omadag

Het is niet alleen Pinksteren dit weekend, ook vieren we op 4 juni Nationale Opa- en Omdag. Tijd om je grootouders te verwennen, of juist om zelf eens in de watten gelegd te worden door je kleinkinderen? Boek samen een gezellig weekend weg met twee of zelfs drie generaties. The place to be? Dat is Zuid-Limburg, waar je de mooie natuur eenvoudig combineert met het gezellige stadsleven van Maastricht. In het viersterrenhotel Novotel Maastricht nemen de (klein)kinderen een plons in het verwarmde buitenbad terwijl opa en oma alvast aan de bourgondische wijnroute beginnen… Boeken doe je hier.

By the Creek

Zomer = festivalseizoen! Boek snel je tickets als je nog een extra muziekfeestje aan je kalender toe wilt voegen, want op zaterdag 2 en zondag 3 juli vindt in Vianen (Utrecht) het festival By the Creek plaats.

Hier ontmoeten verschillende muziekstijlen elkaar. Dit betekent dat bezoekers, als ze dat willen, ook uit hun eigen bubbel kunnen stappen om nieuwe muziek én mensen te ontdekken. Op de line-up staan zoals altijd de beste house- en techno-acts en bekende R&B- en hiphop-namen. Wees er snel bij, want de laatste tickets gaan bijna over de toonbank!

Beau Monde wenst je een prachtig Pinksteren!

Beeld: iStock

Laatste nieuws