De beste momenten van de Cambridge-kids tijdens het jubileum

Cheeky Charlotte? Dan heb je Louis nog niet gezien!

Lange tijd stond prinses Charlotte bekend als het sassy kind van William en Kate. Maar dat was vóórdat we prins Louis goed leerden kennen.

Afgelopen weekend vierden de drie kinderen van de hertog en hertogin van Cambridge het jubileum van Queen Elizabeth gezellig mee. Het levert prachtige plaatjes op van het aandoenlijke, ondeugende en jengelende drietal. Kijk mee naar de jongste royals op hun best!

Louis: de nieuwe ster

De 4-jarige prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate Middleton, heeft er een grote nieuwe fanschare bij door het jubileum. Eigenlijk zagen we kleine Louis tot nu toe maar zelden. Voor het eerst kregen we een indruk van zijn, eh, uitbundige karakter.

prins Louis
Louis bij Trooping the Colour. Beeld: BrunoPress

Van zijn debuut bij Trooping the Colour genoten we al volop, maar prins Louis werd steeds nóg wat joliger. Of brutaler, vanuit moeder Kates perspectief.

Op zijn stoel staan, z’n tong uitsteken, zijn moeder tot zwijgen brengen… Louis liet zich gáán tijdens de Platinum Jubilee Pageant op zondagmiddag. ’t Werd hertogin Kate niet makkelijk gemaakt om haar gezicht in de plooi te houden.

Ook royaltyfotograaf Chris Jackson vertelt dat het geen makkie was om prins Louis op de kiek te zetten. “Ik had moeite om de camera stil te houden aangezien ik moest lachen toen ik deze foto’s nam. Wat een persoonlijkheid!”

Beeld: BrunoPress

Pas trouwens maar op, Louis, met die rugbyspeler achter je. Mike Tindall is watching you…

Beeld: BrunoPress

Lieve momenten tussen Kate en haar klierende kleuter waren er ook genoeg:

Beeld: BrunoPress

Charlotte: prinses-in-opleiding

Waar de dochter van Kate en William vroeger weggezet werd als cheeky Charlotte, is de 7-jarige prinses nu op weg een voorbeeldige royal te worden. Beleefd knikken, klappen, bloemen aannemen, lachen en wuiven op het juiste moment – ze doet het allemaal.

Prinses Charlotte en broer George bij Cardiff Castle, 4 juni 2022. Beeld: BrunoPress

Goed, goed, dat klappen nog niet altijd met evenveel enthousiasme, maar het was ook een lang weekend.

Beeld: BrunoPress

De enige cheekiness waar we Charlotte op hebben kunnen betrappen, is dat ze tijdens de Platinum Party at the Palace haar moeder en haar broer bestookte met haar vlaggetje.

Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Zou ze het misschien van haar vader hebben?

Beeld: BrunoPress

George: gemengde gevoelens

De 8-jarige prins George onderging alle jubileumfestiviteiten met gemengde gevoelens. Soms glunderde hij vol trots naast zijn overgrootoma en andere voorgangers.

Beeld: BrunoPress

Soms gewoon als een jonge jongen die wat tijd moet doden met zijn achternichtjes.

Beeld: BrunoPress

Altijd blijven zwaaien, al is het met zichtbare tegenzin.

Beeld: BrunoPress

Op Instagram blikken de hertog en hertogin van Cambridge met een knipoog terug op het volle jubileumweekend. “Bedankt iedereen die kwam opdagen om hun dankbaarheid te tonen aan de Queen en haar 70 jaar van inspirerend leiderschap. We hadden allemaal geweldige dagen, met name Louis…”

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws