Huh? Camilla leende een outfit van déze royal voor de Platinum Party

Een feestoutfit in royal bruikleen.

We zien regelmatig dat royals onderling accessoires en juwelen met elkaar uitwisselen. Een tiara hier, een set oorbellen daar: het heurt er nu eenmaal een beetje bij. De familiebanden willen immers ook wat. Maar Camilla maakte het vorig weekend bij de Jubilee-vieringen wel heel bont met een volledige outfit uit de kast van een andere royal.

Geleend

Of het nu gaat om een tiara van moederlief of een set oorbellen van je oma: tussen de royals wordt behoorlijk wat gerouleerd met accessoires. Tja, met een schijnbaar eindeloze royale kledingkast tot je beschikking, is het nog geen garantie dat je perfecte outfit daar ook bij zit. En dan kijk je dus maar eens rond bij de rest van je familie.

Dit moet ook Camilla vorig weekend gedacht hebben. Zij verscheen bij de Platinum Party namelijk in een outfit die we al eens eerder hebben gezien bij één van de royals: prins Charles!

Manlief

Yes, u leest het goed: zoals menig vrouw de hoodies van vriendlief jatten (ze zijn nu eenmaal extra comfortabel), koos Camilla voor een bijzonder kledingstuk uit de kast van Charles. Zo verscheen Camilla op het podium in een lange zwarte robe met gedetailleerde zilveren borduursels. Royalty watchers herkenden het kledingstuk al snel als een traditionele ‘Daqlah’ uit Saoedi-Arabië.

“Dit traditionele kledingstuk wordt gedragen over een ’thobe’, en dit stuk is ontworpen door de Saoedi designer Yahya Al Bishri”, deelt Hello! Magazine via royalty-account Europe Royal. Een precieze side-by-side van Camilla en Charles vind je hier.

Royal fashion

Overigens is dit niet de eerste keer dat dat Camilla dit specifieke kledingstuk van Charles in bruikleen heeft. Zo verscheen de Duchess of Cornwall in 2008 al voor het eerst in het prachtige kleedje. Wie weet hoe vaak we dit in de toekomst dus nog gaan zien!

Nu hebben we overigens direct een wens voor Camilla en Charles: kunnen de twee niet vaker uit elkaars kasten lenen? Of misschien een paar sets matchende outfits aanschaffen? Wij hebben nog wel een stel ANWB-jassen die we de twee graag zouden uitlenen.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws