Look of the weekend: prinses Charlene keert terug op de rode loper

De prinses van Monaco droeg voor de gelegenheid een groene watervaljapon.

Na opnieuw een periode van afwezigheid – ditmaal door een coronabesmetting – is prinses Charlene weer back to business. Of terug op de rode loper, moeten we eigenlijk zeggen, want laat het maar aan Char over om een glamorous rentree te maken!

Monte Carlo TV Festival

Samen met prins Albert verscheen een weer herstelde prinses Charlene op de red carpet van het Monte Carlo TV Festival. Het prinselijk koppel reikte daar de Nymphe d’Or Award uit in de categorie International Newcomer Actor. De Franse acteur Theo Christine was de gelukkige winnaar die het beeldje uit de handen van prinses Charlene mocht aannemen.

In het groen op de rode loper

Charlenes rode-loper-stijl kunnen we meestal omschrijven als chic, een tikje vernieuwend en vooral niet goedkoop. Ook deze keer liet de prinses van Monaco zien dat ze niet op een dubbeltje meer of minder let met een groene watervaljapon van Lanvin (3800 euro). Ze combineerde haar Kermit-kleurige jurk met sandalen van Dolce & Gabbana Alta Moda en een sieradenset van Van Cleef & Arpels (prijs op aanvraag).

Weer in beeld

Sinds eind april verschijnt prinses Charlene weer regelmatig in beeld, na een afwezigheid van ruim een jaar. Afgelopen weken moest de moeder van prins Jacques en prinses Gabriella wéér afspraken uit haar royal agenda schrappen omdat ze positief was getest op het coronavirus. Vrijdagavond was ze voor het eerst weer in het openbaar na een tijd van zelfisolatie. Volgens bezoekers van het festival maakte Charlene een montere, vrolijke indruk. Ze nam de tijd om selfies te nemen met fans én liet meermaals haar zeldzame glimlach zien. Gaat het toch weer de goede kant op in Monaco?

Bron: UFO No More, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws