Prinses Charlene: de koningin van de rode lippenstift

Ze haalt regelmatig een mooie rode lipkleur uit haar beautylade.

Er zijn meerdere royals die een waar handelsmerk hebben. Bij hertogin Kate zijn het haar klassieke jurken, bij Queen Elizabeth de felgekleurde mantelpakjes. Ook prinses Charlene van Monaco heeft een favoriete fashion element: rode lippenstift.

Steeds meer in beeld

Langzaam maar zeker zien we prinses Charlene weer wat vaker in het openbaar verschijnen. Na een lang ziektebed is ze sinds kort terug in Monaco en neemt ze af en toe deel aan een activiteit. Wel werd begin deze maand bekendgemaakt dat ze het weer extra rustig aan moest doen, omdat haar gezondheid nog altijd erg fragiel is.

Mooi rood is niet lelijk

Voorafgaand aan het ziektebed verscheen Charlene vaak bij openbare gelegenheden. Ze zag er altijd uit om door een ringetje te halen een maakte menig royal look af met een rood kleurtje op haar lippen. Bijzonder, omdat royal ladies hun make up doorgaans ingetogen houden. Rood past echter erg goed bij Charlene, dus we snappen haar voorliefde zeker.

2020, bij het Monte Carlo Gala For Planetary Health. Beeld: BrunoPress

2016, bij het Princess Grace awardgala. Beeld: BrunoPress

2016, samen met prins Albert op de Nationale Dag van Monaco. Beeld: BrunoPress

2017, tijdens de podiumceremonie van de Monaco F1 Grand Prix. Beeld: BrunoPress

2018, bij de finale van de ATP Monte Carlo Rolex Masters. Beeld: BrunoPress

2022, bij de F1 Grand Prix Monaco. Beeld: BrunoPress

Veel variatie

Hoewel de kleur rood duidelijk Charlenes voorkeur heeft, zien we niet dat er één tint is die favoriet is. Soms gaat ze voor een dieprode tint, soms meer voor koraal en soms voor iets daartussenin. Het maakt ook niet uit, want alle roodtinten staan haar prachtig. En zoals op het laatste kiekje is te zien, zet ze haar handelsmerk ook na haar lange break gewoon door. Mooi!

Bron: Glamour | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws