Nieuwe tegenvaller voor prinses Charlene

Ze was net weer zo lekker bezig, prinses Charlene, maar nu moet Hare Doorluchtige Hoogheid wederom een stapje terugdoen vanwege haar gezondheid.

In isolatie

Na een lang ziekbed en een afwezigheid van bijna een jaar laat prinses Charlene zich weer volop zien in het prinsdom. Toch doet de prinses van Monaco nu weer een stapje terug. Het paleis heeft namelijk laten weten dat Charlene momenteel in isolatie zit, omdat ze positief getest is op corona.

Geen zorgen

Eerder sprak prins Albert uit dat het een van zijn grote angsten was dat zijn vrouw covid zou oplopen, aangezien haar gezondheid al langere tijd fragiel is. Hoewel de prinses nog altijd herstellende is, laat het paleis weten dat we ons nu geen zorgen hoeven te maken. “De staat van haar gezondheid is geen bron van bezorgdheid”, is te lezen in een statement dat het paleis aan PEOPLE gaf. “De prinses had enkele symptomen en testte positief. Volgens de geldende maatregelen zal ze een paar dagen in isolatie blijven.”

Lege agenda

Zondag zou prinses Charlene eigenlijk aanwezig zijn bij de ‘Rivièra Waterfietschallenge’, maar dat aquatische uitstapje heeft ze dus even moeten overslaan. In Monaco weten ze inmiddels hoe ze moeten omgaan met het leeghalen van de prinselijke agenda’s: ook prins Albert werd de afgelopen tijd twee keer getroffen door het coronavirus.

Bron: People | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws