Wat Charlenes lichaamstaal over haar huwelijk met prins Albert zegt

Een lichaamstaalexpert legt uit.

Het racetoneel van de Formule 1 streek afgelopen weekend neer in Monaco, en daarbij zaten de Grimaldi’s uiteraard op de eerste rang. Voor lichaamstaalexperts de gelegenheid bij uitstek om de body language van prinses Charlene eens goed onder de loep te nemen. 

Huwelijksproblemen

Prinses Charlene verscheen ruim een jaar niet in het openbaar vanwege haar lange en vooral mysterieuze ziekbed. Door haar langdurige afwezigheid klonken er volop geruchten over huwelijksproblemen tussen haar en echtgenoot prins Albert. Onlangs reageerde Hare Doorluchtigheid daar voor het eerst op. “Ik vind het nog steeds spijtig dat bepaalde media zulke geruchten over mijn leven en mijn relatie verspreiden”, deelde ze eerder met reporters volgens People. “Wij hebben net als iedereen emoties en kwetsbaarheden, maar door de vele media-aandacht voor onze familie wordt elke vorm van zwakte uitgemeten.”

Gelukkig was haar echtgenoot prins Albert bestand tegen de media-aandacht. In de Monaco Matin dankte de prinses haar echtgenoot dan ook en noemde ze hem haar beschermer. “We hebben het samen over deze kwaadaardige artikelen gehad, en hij deed er alles aan om mij en de kinderen te beschermen.”

Lichaamstaal

Toch vertelde de lichaamstaal van Charlene een ander verhaal tijdens de Grand Prix van Monaco, waar ze samen met prins Albert en hun twee kinderen verscheen, zo stelt lichaamstaalexpert Judi James. De expert deelt met Express dat de lach van de prinses ‘geen enkel teken van oprechte blijheid’ liet zien.

Hoewel Charlene en Albert zij aan zij door de straten van Monaco liepen, was er volgens de expert geen sprake van liefde tussen de twee. Zo raakten de twee elkaar nauwelijks aan en zou Charlene fysiek contact duidelijk vermijden, meent James te hebben gezien. Is er dan toch trouble in paradise Monaco? 

Bron: Express | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws