Prinses Charlene verrast volgers met zoet kiekje van Jacques en Gabriella

De jonge Grimaldi's hadden de tijd van hun leven bij de Grand Prix van Monaco.

De Grimaldi’s waren goed vertegenwoordigd tijdens de Grand Prix van Monaco afgelopen weekend. Na een lange periode van afwezigheid verscheen prinses Charlene weer in de racestraten van het prinsdom, samen met prins Albert en hun tweeling. 

Racespektakel

Het was een spannend weekend voor de 7-jarige Jacques en Gabriella van Monaco. De tweeling mocht niet alleen vanaf de eerste rang meegenieten van het racespektakel in hun eigen land, ook mochten de kleine Grimaldi’s de prijzen uitdelen aan de racewinnaars. Zo liep Jacques hand in hand met papa Albert over het podium, terwijl Gabriella, gehuld in een snoezige japon van Dolce & Gabbana, samen met mama Charlene de tweede prijs uit mocht reiken.

Formule 1-liefhebbers zullen de Grimaldi’s ongetwijfeld op de buis hebben gespot, maar op Instagram geeft Hare Doorluchtigheid nog eens een vertederend kijkje achter de schermen. Charlene deelt een foto van haar twee kinderen die naar de race kijken. “Gefocust op de winst! Op naar een geweldige Grand Prix”, aldus de prinses. Te zien is hoe Jacques een flinke koptelefoon bij de hand heeft tegen het harde lawaai van de racewagens, terwijl Gabriella een verrekijker heeft om de bolides beter te kunnen zien.

Zeldzame interviews

Maandenlang hoorden we niets van de Monegaskische prinses, maar inmiddels lijkt Charlene weer helemaal back in the picture te zijn. Zo beleefde ze vorige week een bijzonder moeder-dochter moment: de allereerste Monte-Carlo Fashion Week van de jonge prinses. “Zoals alle meisjes van haar leeftijd is Gabriella dol op prinsessenjurken, zich opmaken en mijn lippenstift proberen”, vertelde prinses Charlene aan Nice Matin.

“Gabriella heeft een heel eigen stijl en ik probeer die individualiteit aan te moedigen. Ik verheugde me enorm op dit moeder-dochter-uitstapje naar de Monte-Carlo Fashion Awards en voor het eerst stonden we samen op het podium. Ze was helemaal niet nerveus, ze vermaakte zich vooral en had zó zelf de show op het podium kunnen doen!”

Bron: Instagram @hshprincesscharlene, Nice Matin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws