Zoet: prinses Charlene helpt prinses Gabriella in eerste avondjurk

De liefde voor mode kan niet vroeg genoeg beginnen in Monaco!

Een beetje Grimaldi zit front row bij elke fashion show. En het zal ook niet langer meer duren voordat Gabriella, modeprinsesje in de dop, die traditie voortzet. Op Instagram laat prinses Charlene zien dat ze ‘haar prinsesje’ voorbereidt op haar allereerste Monte-Carlo Fashion Week.

Monte-Carlo Fashion Week

Dat prinses Gabriella (7) een echte fashion lover zou worden, hadden we al door toen ze vorig jaar met haar eerste eigen Dior-tas verscheen. Maar nu is daar het allereerste mode-evenement voor de dochter van prins Albert en prinses Charlene van Monaco. ‘Bella’ mocht deze week mee naar de Monte-Carlo Fashion Week en kreeg daarom haar very first avondjapon aangemeten.

Samen opmaken

De eerste galalook van prinses Gabriella, dat was een mijlpaal waar moeder Charlene gelukkig weer bij kon zijn. “Ik heb genoten van ieder moment tijdens het voorbereiden van mijn prinses op haar eerste officiële evenement”, schrijft de prinses van Monaco op Instagram. “We verheugen ons op een fantastische avond bij de fashion awards.”

Ook het Monegaskische nieuwsblad Monaco Matin deelde een foto van de twee prinsessen bij het mode-evenement.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monaco Matin (@monacomatin)

En nog een prachtig plaatje van fotograaf Jean-Charles Vinaj:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jean-charles Vinaj (@jcvinaj)

Mode uit Monaco

Prinses Charlene – na een lang ziekbed eindelijk weer terug in beeld – is beschermvrouwe van de Monte-Carlo Fashion Week, die als doel heeft om de Monegaskische mode op de kaart te zetten. Zelf droegen de prinsessen allebei een avondjapon van Terrence Bray, een Zuid-Afrikaanse designer die al langer met prinses Charlene samenwerkt en die nu ook in Monaco gevestigd lijkt te zijn. Met twee fashionable prinsessen als uithangbord daar lijkt dat geen slechte keuze!

Bron: Hello! Magazine, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws