Deze beroemdheid is de ‘lookalike’ van prinses Charlene

Toegegeven, ze hebben aardig wat overeenkomsten!

Mocht er ooit een film komen over het leven van prinses Charlene van Monaco – haar levensverhaal leent zich er uitstekend voor –, dan hebben wij wel een actrice op het oog die Hare Doorluchtigheid kan spelen.

Char & Char

Wel vaker worden er namelijk vergelijkingen gemaakt tussen prinses Charlene en de Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron. Je kunt de filmster kennen uit actiefilms als The Huntsman of Mad Max: Fury Road.

Prinses Charlene en Charlize Theron. Beeld: BrunoPress

Zowel Charlene als Charlize staat bekend om haar hoogblonde lokken, die nogal eens in lengte kunnen variëren. Daarnaast hebben de beide schoonheden dezelfde hoge junkbeenderen en puntige kin.

De prinses en de actrice delen dezelfde kledingstijl, zijn even lang en ongeveer even oud (Char & Char schelen zo’n twee jaar en zijn nu allebei halverwege de veertig).

Prinses Charlene en Charlize Theron. Beeld: BrunoPress

En alsof dat nog niet genoeg gelijkenissen zijn, groeiden de voormalig Olympisch zwemster en de actrice ook nog eens op in hetzelfde Zuid-Afrikaanse stadje, Benoni. Zouden ze elkaar daar al eens tegen het lijf gelopen zijn, of is het wachten op een royalty-meets-Hollywood evenement voordat de paden van de twee lookalikes elkaar kruisen?

Bron: PureWow | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws