De beste fashionmomenten van prinses Charlene van Monaco

'Hoe meer tijd ik doorbracht in Monaco, hoe meer ik over mode leerde.'

We geven onszelf een onmogelijke taak, want eigenlijk kunnen we ál Charlenes fashionmomenten goed noemen. De prinses van Monaco is niet bang om op te vallen, buiten de lijntjes van de koninklijke garderobe te kleuren en ons heel veel glamour te bezorgen. Een aantal redactiefavorieten.

Monte-Carlo Gala For Planetary Health, 2020

Beeld: BrunoPress

Princess Grace Awards Gala, 2017

Beeld: BrunoPress

Nationale feestdag, 2019

Beeld: BrunoPress

Milan Fashion Week, 2017

Beeld: BrunoPress


Princess Grace Gala Awards, 2018

Beeld: BrunoPress

Princess Grace Gala Awards, 2011

Beeld: BrunoPress

Monte Carlo Rolex Masters Tennis, 2014

Beeld: BrunoPress

Monte Carlo Gala Night for the Global Ocean, 2018

Beeld: BrunoPress

Wie denkt dat prinses Charlene altijd al een groot modehart heeft gehad, heeft het mis. “Mijn eerste Red Cross Ball was een vuurdoop”, vertelde ze daarover aan Tatler. “Ik was eraan gewend om gekleed te gaan in een zwempak en wist niets over mode. De dag van het bal had ik de hele dag volleybal gespeeld op het strand en dacht ik er pas aan het einde van de middag aan om me klaar te maken. Ik leende een groene jurk van een vriendin, deed zelf mijn haar en lakte mijn nagels rood. Ik leek wel een kerstboom.”

“Hoe meer tijd ik doorbracht in Monaco, hoe meer ik over mode leerde”, vertrouwt ze het blad ook toe. “Mezelf leren kennen heeft tijd gekost.” Maar we kunnen wel zeggen dat het fantastisch heeft uitgepakt!

Bron: Tatler, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws