Prinses Charlene over dochter Gabriella: ‘Ze heeft nu al een eigen stijl’

'Ze is dol op prinsessenjurken, zoals elk meisje van haar leeftijd.'

Rondlopen in prinsessenjurkjes, ook als échte prinses is dat een kinderdroom. Prinses Charlene vertelt over de nu al unieke royal style van haar 7-jarige spruit.

Zeldzame interviews

Op de VIP-tribunes, bij fashion events, op Instagram, in de kranten… Opeens is prinses Charlene van Monaco weer helemaal back in the picture. Deze week gaf ze een zeldzaam interview, waarin ze vertelde nog niet helemaal hersteld te zijn van haar mysterieuze ziekte. Ook maakte de prinses korte metten met alle huwelijksgeruchten die de ronde doen.

Maar tussendoor was er ook ruimte voor wat luchtigere vragen. Bijvoorbeeld over haar tweeling, de 7-jarige prins Jacques en prinses Gabriella. Met ‘Bella’ beleefde Charlene deze week nog een bijzonder moeder-dochter moment: de allereerste Monte-Carlo Fashion Week van de jonge prinses.

Prinses Charlene en prinses Gabriella bij de Monte-Carlo Fashion Week. Beeld: BrunoPress

Gabriella’s eigen stijl

“Zoals alle meisjes van haar leeftijd is Gabriella dol op prinsessenjurken, zich opmaken en mijn lippenstift proberen”, vertelt prinses Charlene aan Nice Matin“Gabriella heeft een heel eigen stijl en ik probeer die individualiteit aan te moedigen. Ik verheugde me enorm op dit moeder-dochter-uitstapje naar de Monte-Carlo Fashion Awards en voor het eerst stonden we samen op het podium. Ze was helemaal niet nerveus, ze vermaakte zich vooral en had zó zelf de show op het podium kunnen doen!”

Jacques’ grote moment

Na zus Gabriella beleeft ook prins Jacques een groot moment deze week, tijdens de Grand Prix van Monaco. “Dat is een van de belangrijkste evenementen van het jaar”, aldus Charlene. “Het is een bijzonder weekend, met een bruisende sfeer. Ik ben heel blij dat ik zulke momenten met mijn familie mag beleven en Jacques maakt dit jaar voor het eerst een ererondje met zijn vader. Daar zijn we heel trots op!”

Bron: Nice Matin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws