Zoet: Charlene deelt lieve familiekiekjes met Jacques en Gabriella

'Een prachtige dag', aldus Prinses Charlene bij de lieve set foto's.

Hare Doorluchtigheid is back in town, en dat betekent dat we eindelijk weer kiekjes krijgen van de volledige Monegaskische royal familie bij elkaar. Zo brachten Charlene en Albert dit weekend een bezoekje aan het Sainte Devote Rugby Tournament, mét natuurlijk de twins erbij.

Vriendelijke stoeipartij

Bij het Sainte Devote Rugby Tournament draait het om twee dingen: kinderen, en sport. En als die Monegasken érgens van houden dan is het wel een sportieve outing. Zo heeft Albert meerdere malen zijn opwachting gemaakt op de Olympische Spelen en is hij groot fan van nationale F1-held Charles Leclerc. Ook Charlene heeft natuurlijk het nodige succes geboekt met haar Olympische zwemprestaties.

Dat ze deze sportieve roots ook al vroeg kweken bij Jacques en Gabriella is dan ook geen verrassing. Het Sainte Devote Rugby Tournament is een sportief rugby-evenement voor kinderen jonger dan twaalf, waar zij in vriendelijke matches de strijd met elkaar aangaan – voor zover dat kan in een sport als rugby.

Zoete foto

Door verslaggevers werd al vastgelegd hoe Charlene de tweeling rondleidde bij het sportevenement. Zo maakten de jonge twins onder meer kennis met de afgevaardigde teams uit Barcelona en Andorra. Na afloop deelde Charlene bovendien een schattige foto via haar Instagram. “Een prachtige dag bij St Devote Rugby. God zegene jullie allen”, schrijft Hare Doorluchtigheid bij de serie foto’s.

Zoals altijd zien de Monegaskische royals er piekfijn uit. Charlene maakt wederom indruk met haar hoogblonde pixie cut en understated yet stylish blousejurk (volgens royal stijlexperts UFO No More met een prijskaartje van €2.350). Ook de piepjonge prinses Gabriella ging natuurlijk gekleed in een bekend label met haar Armani-overgooier. Ook Jacques gaat voor matchend donkerblauw in een casual donkerblauw denim jasje. De enige die duidelijk de memo over het donkerblauw had gemist, was Albert. Die ging namelijk voor een aubergine-kleurig jasje.

Publiek uitje

De verschijning van HSH Prinses Charlene is haar tweede publieke optreden sinds zij weer terug is in Monaco. Eind april was de prinses van Monaco aanwezig bij de Monaco E-Prix, een grote race door het kleine landje. Samen met prins Albert en kinderen prins Jacques en prinses Gabriella keek ze toe vanuit de koninklijke box, en ook stond ze paraat om de winnaars te feliciteren. Alledaagse kost voor menig royal, maar heel bijzonder voor Charlene. Ruim een jaar lang was de prinses namelijk bijna volledig uit beeld verdwenen.

Nu lijkt het er dus op dat Charlene de smaak weer te pakken heeft en helemaal back to business is. Hopelijk betekent dit dat de prinses weer helemaal hersteld is van haar ziekbed en we haar de komende tijd nog veel vaker gaan zien. Fingers crossed!

Bron: Instagram @hshprincesscharlene, Hello Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws