Danny Froger licht tipje van de sluier op over trouwplannen met Ann Dominique

Luiden er binnenkort wedding bells voor de twee?

Ze toeven samen met dochter Fallon en hond Sjaak in een prachtig huis in de buurt van Blaricum en verwachten binnenkort een tweede kindje. Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique hebben het goed voor elkaar. Misschien wel zó goed dat er binnenkort een trouwring om de vingers van het stel wordt gespot?

Tweede zwangerschap

Danny en Ann Dominique vertellen in gesprek met Story over hun tweede zwangerschap en toekomstplannen voor daarna.

Voor sommige mensen is een zwangerschap behoorlijk spannend, maar Danny en Ann Dominique zijn er eigenlijk wel heel relaxed onder. “We zijn er nu minder mee bezig. Qua het aantal weken dat we onderweg zijn en dat soort kleine dingen”, laat Ann Dominique weten aan Story. Danny vult aan: “We weten wat ons te wachten staat en dat we het kunnen. Maar dat laatste geldt voor Ann Dominique meer dan voor mij. Zij moet het uiteindelijk doen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger)

Trouwplannen

De twee wonen nu drie jaar in Huizen, en vormen samen met dochter Fallon en lieve Chow Chow Sjaak one big happy family. Het enige wat nog lijkt te missen is een trouwring. Maarre, ziet het stel trouwen wel zitten? Danny vertelt dat Ann Dominique dat dolgraag zou willen en dat het bij hemzelf ook steeds meer begint te kriebelen. “Zij wilde eigenlijk eerst trouwen en dan pas aan kinderen beginnen”, vertelt Danny. “Dat is anders gelopen. Maar na de tweede baby gaan wij zeker trouwen, daar hoeft niemand aan te twijfelen”, vervolgt hij.

De zanger ziet the big day al helemaal voor zich: “We hadden het er laatst over dat het ons dan wel leuk lijkt als onze beide kinderen dan kunnen lopen. Maar het gaat dus zeker gebeuren!” Wij zijn benieuwd!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws