Danny Froger over leven voor Ann Dominique: ‘Vrijgezel zijn voelde leeg, nutteloos’

De zanger praat in de nieuwste Beau Monde onder andere over het vaderschap, zijn grote liefde Ann Dominique en over zijn maatje chow-chow Sjaak.

Lees ook

Ze toeven samen met dochter Fallon en hondje Sjaak in een prachtig huis in de buurt van Blaricum en verwachten binnenkort een tweede kindje. Danny Froger en grote liefde Ann Dominique Wilten zijn het boegbeeld van ‘huisje, boompje, beestje’. En dat vindt de zanger heerlijk. In de nieuwste Beau Monde vertelt hij over vrijgezel zijn en over zijn prachtige gezinnetje. 

Relatie

In de nieuwste Beau Monde krijgen we een kijkje in de woning van Danny en Ann Dominique. De twee wonen nu drie jaar in Huizen, om de hoek bij zijn vader die in Blaricum woont. En het toch wel burgerlijke leven lijkt het stel goed te bevallen. Zo doet de zanger uit de doeken dat het vrijgezelle bestaan niet zijn cup of tea was. “Voor Do was ik anderhalf jaar vrijgezel. Zat ik met Sjaak op de bank en dacht: daar zitten we dan. Vrijgezel zijn voelde leeg, nutteloos.”

Aan vrouwelijke aandacht voor de jonge Froger geen gebrek. Vrouwen ontmoette hij zat. “Ik ben in die anderhalf jaar genoeg vrouwen tegengekomen, had aan aandacht geen gebrek, maar bij Do voelde het meteen anders. Het voelde als thuiskomen. En nu hebben we samen een kindje en is er een tweede op komst.”

Vaderschap

Dochtertje Fallon is het oogappeltje van Danny en Ann Dominique, al was de zanger niet onmiddellijk zeker van zijn natuurlijke vaderschap skills. “Toen Dominique de eerste keer zwanger was, was ik een tikje onzeker. Ik ben niet iemand die ergens binnenkomt en meteen met de kinderen gaat spelen. Hoe zou ik op een baby reageren?

Danny bekent dat hij zich afvroeg of hij wel meteen een band met de kleine zou voelen. Dat bleek gelukkig het geval. “Nou, ze was er nog niet eens uit of er kwam al een oergevoel boven: ‘Deze is van mij, hier zal ik alles voor doen’. Het voelde alsof we altijd al met zijn drietjes geweest waren.”

Meer weten over de relatie van Danny en zijn Ann Dominique? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Hierin praat Ann Dominique over hoe haar ouders aanvankelijk niet zo blij waren met hun schoonzoon (‘Nee, niet hij’, riep haar moeder), hoe Danny toch de harten van zijn schoonouders wist te veroveren en praat Danny over zijn kantoorbaan, zijn maatje Sjaak en over hun prachtige huis. Vanaf woensdag 6 april verkrijgbaar. 

Interview: Sandra ten Brink | Foto’s: Dario & Misja | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Shiona Franke | Haar: Christy Oosterbosch/Hair Elements

Laatste nieuws

Zie ook