Stunning: Máxima-acteurs stralen op wereldpremière in Cannes

Een dag vol glitter, glamour en camera's voor de tortelduifjes.

Gisteren was een bijzondere dag voor Delfina Chaves en Martijn Lakemeier en het hele team achter de nieuwe Video Original Máxima. Zij zijn namelijk in Cannes neergestreken voor een heuse wereldpremière. Dat dat een droom was die uitkwam, was absoluut af te lezen aan de gezichten van tortelduifjes Delfina en Martijn.

Máxima

Binnenkort kunnen we in Nederland ook ein-de-lijk genieten van de gloednieuwe dramaserie Máxima. De Videoland Original over – you guessed it – koningin Máxima belooft een groot succes te worden. De serie is al aan meerdere landen verkocht en beleefde gisteravond zelfs de wereldpremière tijdens Cannes International Series Festival.

Mocht je het nieuws over deze serie gemist hebben, dan praten we je graag even bij: Máxima is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten, en vertelt het verhaal van Máxima’s leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. Het startpunt van de serie is de eerste ontmoeting van Máx en Willem-Alexander in 1999.

Schitteren in Cannes

Delfina Chaves kruipt in de serie in de rol van koningin Máxima en Martijn Lakemeier is te zien als koning Willem-Alexander. De twee zijn overigens niet alleen in de serie geliefden, ook in real life zijn Delfina en Martijn nu een happy couple! Niet zo gek dus dat ze gisteren tijdens de wereldpremière in Cannes straalden van oor tot oor!

Beeld: NL Beeld

Tijdens het pink carpet-event verscheen Martijn in een zwart pak, afkomstig uit de mannencollectie van Dior. De outfit komt uit de lente/zomer-collectie van 2024. Celebritystylist Tommy Driessen was verantwoordelijk voor de styling van de hoofdrolspelers. Looking good, Martijn!

Ook Delfina verscheen in een look om door een ringetje te halen. De actrice droeg een lange zwarte avondjurk, met diepe zilveren V-hals met zwierige details. De outfit is van haute couturemerk Stephane Rolland. In één woord stunning!

Beeld: NL Beeld

Nog even geduld

Wij kunnen niet wachten tot de serie ook eindelijk in Nederland te zien is. Gelukkig hoeven we nog maar héél even geduld te hebben, want volgende week staat de Nederlandse première op de agenda. Beau Monde is hierbij aanwezig, dus stay tuned voor de mooiste red carpet-looks en interviews met de cast en BN’ers!

Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland. 

Bron: Vogue, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws