Vonk slaat over op de set van Videoland-serie Máxima

Adorable!

Binnenkort kunnen we genieten van een nieuwe serie op Videoland, gebaseerd op het leven van onze eigen Máxima. De serie vertelt het verhaal van haar ontmoeting met Willem-Alexander, tot aan haar leven als koningin. Wij kunnen al bijna niet meer wachten! Zeker nu de twee hoofdrolspelers in een interview met RTL Boulevard een héél leuk nieuwtje onthullen.

Serie

Begin 2022 kondigde Videoland al aan dat er een dramaserie over het leven van Máxima in de maak was. Sindsdien deelde de streamingdienst de ene na de andere teaser: van het eerste kiekje op set tot de titelsong én de allereerste beelden van de serie.

Inmiddels heeft Videoland laten weten dat we eind april ein-de-lijk kunnen beginnen met het streamen van Máxima. Vanaf zaterdag 20 april is er wekelijks een aflevering te zien. Maar, hoe zat het ook alweer? De serie is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten, en vertelt het verhaal van Máxima’s leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. Het startpunt van de serie is de eerste ontmoeting van Máx en Willem-Alexander in 1999.

Hoofdpersonages

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Martijn Lakemeier (Willem-Alexander) en Delfina Chaves (Máxima), en laat tussen deze twee Máxima-acteurs nou net de vonk zijn overgesprongen. Cute! Als er door de interviewer wordt opgegooid dat de twee in het echte leven ook een love couple zijn, beginnen beide partijen te giechelen.

Delfina neemt het voortouw en zegt: “Tijdens het werken hadden we altijd veel plezier”, begint ze. Al geeft ze ook toe dat de opnames vaak ook lang duurden en dat ze echt hard gewerkt hebben. Gelukkig hadden de love birds veel steun aan elkaar. “Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden”, aldus de brunette. “En ja, er is een chemie tussen ons”, besluit ze. Aha!

Eerste beelden

Een aantal maanden geleden trakteerde Videoland ons al op een kleine preview. Een kleine opfrisser:

De eerste beelden beloven al heel veel goeds en we kunnen niet wachten tot we eindelijk aan deze serie kunnen beginnen.

Wij tellen alvast af tot april!

Bron: Grazia, Instagram @rtlboulevard | Beeld: Martijn van Gelder

Laatste nieuws