Even voorstellen: dit is Máxima-actrice Delfina Chaves

Wie is de mysterieuze dame die de rol van onze koningin gaat vertolken?

Vanaf 20 april kunnen we eindelijk kijken naar de langverwachte Videoland-serie Máxima. Inmiddels weten we al een tijdje dat Martijn Lakemeier en Delfina Chaves de hoofdrollen gaan vertolken. De Hollandse Martijn kennen we al van films als Oorlogswinter en Lover of loser, maar wie is de Argentijnse Delfina eigenlijk? We stellen haar aan je voor.

Passie voor acteren

Delfina Chaves werd op 19 februari 1996 geboren in Lobos, Argentinië. De passie voor acteren zat er al jong in: op haar twaalfde begon ze theaterlessen te volgen aan de New York Film Academy. Die lessen hebben hun vruchten afgeworpen, want hoewel haar naam in Nederland nog niet snel een belletje doet rinkelen, is Delfina in Latijns-Amerika razend populair.

Indrukwekkend cv

Delfina is nog maar 28 jaren jong, maar heeft een cv waar menig showbizz-veteraan jaloers op zou zijn. De Argentijnse was onder meer al te zien in de serie Ringo (Star+) over de Argentijnse bokskampioen Oscar “Ringo” Bonavena, de Netflix-serie The Secret of the Greco Family, de jeugdige serie Rap Battlefield op HBO Max en de Argentijnse televisieserie Edha, die momenteel te zien is op Netflix. Een behoorlijk lijstje dus, waar de actrice nu Máxima aan toe mag voegen.

Nieuwe liefde

Overigens leverde de Videoland-serie over onze koning en koningin Delfina niet alleen een nieuwe acteerklus, maar ook een nieuwe liefde op. Tijdens de opnames is de vonk tussen haar en Martijn Lakemeier overgeslagen. Bij een interview dat onlangs met het stel werd gehouden, werd dat duidelijk. Toen er door de interviewer werd opgegooid of de twee in het echte leven ook een love couple zijn, begonnen beide partijen te giechelen.

“Tijdens het werken hadden we altijd veel plezier”, vertelde Delfina eerder, al gaf ze ook toe dat de opnames vaak lang duurden en dat het echt had werken was op de set. Gelukkig hadden de tortelduifjes veel steun aan elkaar. “Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden”, aldus de actrice. “En ja, er is een chemie tussen ons.” In één woord adorable!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Op 20 april kunnen we eindelijk zien hoe Delfina en Martijn het ervan af gaan brengen in Máxima. Hun romance moet het er in ieder geval een stuk makkelijker op gemaakt hebben qua on-screen chemie!

Bron: NSMBL, Harper’s Bazaar | Beeld: NL Beeld, Instagram @videolandonline

Laatste nieuws