Stralend de lente door met deze 3 skincare-merken

Selfcare met de zon op je snoet!

De zon laat zich weer steeds vaker zien, en we kunnen zo langzamerhand daadwerkelijk weer onze zomerjurkjes uit de kast trekken. Maar dat heerlijke voorjaar betekent ook dat we onze skincare-routines aanpassen op het veranderende weer. De Beau Monde-redactie tipt: met deze drie must-haves zitten we goed deze lente!

Zonbescherming aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig

Goed voor je huid zorgen wanneer de zon schijnt? Dan kan een SPF niet in je routine ontbreken. Met de Sunforgettable Total Protection Brushes SPF 30 van Colorescience blijf je de hele dag goed beschermd. Deze poedervormige zonbescherming is makkelijk aan te brengen, 100% mineraal en biedt breedspectrum-bescherming tegen UVA- en UVB-straling en blauw licht waardoor vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan!

De brushes zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid, verstoppen de poriën niet en zorgen voor een lichte, egale dekking waardoor oneffenheden minder zichtbaar worden. Voel je goed en blijf beschermd met deze easy on-the-go brush, die je gewoon kunt aanbrengen over je make-up!

Meer informatie over deze handige SPF Brushes vind je op www.colorescience.nl.

Laat je huid stralen met ZO Skin Health

Een mooie huid zonder oneffenheden, dat willen we toch allemaal? Want wanneer je huid gezond, egaal en sterk is zit je veel lekkerder in je vel. Met een huidverbeterende skincare-routine met producten van ZO Skin Health reken je af met huidaandoeningen zoals pigmentvlekken, acne, rosacea of fijne lijntjes en rimpels en zorg je ervoor dat je huid gezond wordt én blijft.

De werkzame ingrediënten bevatten hoge concentraties die tot diep in de huid doordringen, waardoor specifieke huidaandoeningen met resultaat worden aangepakt. Iedere huid verdient het om te stralen, non? ZO Skin Health maakt dit waar.

De producten van ZO Skin Health zijn verkrijgbaar bij aangesloten huidtherapeuten, dermatologen, artsen en schoonheidsspecialisten. Op www.zoskinhealth.nl ontdek je meer over de bijna eindeloze mogelijkheden.

Fris de dag door met hannah

Natuurlijk wil je ook met de zon op je snoet de dag fris en fruitig doorkomen. Hiervoor is de Sparkling Spray van hannah een redactie-favoriet. Deze spray boost de werking van je verdere skincare-routine, en voorziet je huid van een extra dosis hydratatie door de uitzonderlijk hoge concentratie aloë vera.

Extra fijn: dit spray is ook een ideaal redmiddel wanneer je huid in de loop van de dag toch wat begint te glimmen. Zo verklapte Miss Nederland, Rikkie Kollé, al eens aan Beau Monde: “Als ik een verfrismomentje nodig heb – wat vooral heerlijk is in de zomer – spuit ik deze spray op mijn gezicht en laat ik die even intrekken. Dit kan gewoon over je make-up heen en geeft je huid even een fijne oppepper.”

Op www.hannah.nl kun je meteen zo’n heerlijke hydratatieboost shoppen, of op zoek gaan naar een hannah huidcoach bij jou in de buurt.

Laatste nieuws