Open nu jouw terras met de cocktails van De Kuyper

In de tuin of op het terras: met deze cocktails zit je goed!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, terrasjes en cocktails, kom maar gauw! Vandaag is het World Cocktail Day en dat kunnen we bij Beau Monde natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met de Ready To Serve van De Kuyper zet je bovendien in een handomdraai een geweldige cocktail op tafel – ook als je niét beschikt over indrukwekkende bar-skills.

World Cocktail Day

Elk jaar vieren we op 13 mei World Cocktail Day – een dag waarop je jezelf heerlijk kunt trakteren op een Sex on the Beach of een Clover Club. Op elk terras in de zon kun je genieten van zo’n fijne versnapering, of dit nu in je eigen tuin is, op het balkon of op het dakterras, De Kuyper opent elk terras.

Easy does it

Maar laten we eerlijk wezen: we zijn niet allemaal gezegend met de indrukwekkende shake- en mix-vaardigheden die een vereiste zijn voor de gemiddelde cocktail. Gelukkig heeft De Kuyper een bijzonder lijn, de Ready to Serve range. Shake met ijs of schenk direct uit een gekoelde fles voor de perfect serve.

De verschillende cocktails zijn: De Kuyper Passionfruit Martini Cocktail, De Kuyper Piña Colada Cocktail, De Kuyper Strawberry Daiquiri Cocktail, De Kuyper Cosmopolitan Cocktail, De Kuyper Clover Club Cocktail en De Kuyper Espresso Martini Cocktail. Deze zijn verkrijgbaar in flessen van 500 milliliter.

Als kers op de taart heeft De Kuyper bovendien een gloednieuwe toevoeging aan hun Ready to Serve-lijn aangekondigd: De Kuyper Sex On The Beach. Deze zoete en verfrissende cocktail neemt je mee naar tropische oorden met exotische smaken.

Met deze Ready to Serve-cocktails hoef je jezelf dus niet in het zweet te shaken of een uitgebreide selectie ingrediënten in huis te hebben. In plaats daarvan zet je in één simpele beweging je favoriete cocktail op tafel, en zo kun je thuis dus net zo smakelijk genieten als bij je favoriete cocktailbar!

Nul punt nulletjes

Wel genieten van zo’n fijne mix, maar geen trek in alcohol? We got you! De Kuyper heeft namelijk ook vier heerlijke alcoholvrije cocktails in het De Kuyper Zero-assortiment: zo geniet je van De Kuyper Zero Mojito, Pornstar Martini, Stawberry Daiquiri, en Margarita.

Naast deze smakelijke drankjes heeft De Kuyper nog veel meer lekkers te bieden. Voor het volledige aanbod kijk je op hun website. Nu is de enige vraag: met welke cocktail geniet jij vandaag van World Cocktail Day?

Let op: geen 18? Geen alcohol.

Laatste nieuws