Vandaag in de winkels: de nieuwe Beau Monde met covergirl Dyantha Brooks!

Dit wil je niet missen!

Ye-hesss: goed nieuws voor onze lezers! Vanaf vandaag ligt de nieuwste Beau Monde namelijk weer in de schappen. Boordevol BN’ers, celebs, royal wetenswaardigheden, en natuurlijk héél veel glamour. En ach, geen zin om naar de winkel te wandelen? Dan bestel je ‘m gewoon online!

Dyantha Brooks

Het kán je bijna niet ontgaan zijn dat de prachtige Dyantha Brooks deze maand ons voorblad siert. Naast deze heerlijke lady in red shoot, praat zij openhartig over de strijd tegen de zwangerschapskilo’s. Ook vertelt ze over de band met haar grote liefde Mick de Vlieger, haar drukke leven als presentatrice, nuchtere houding en grote ambities. “Ik zit beter in mijn vel dan ooit!”, deelde ze onder andere.

Dyantha cover Beau Monde 5 2024
Gorgeous, toch? Via Tijdschrift.land bestel je ‘m met één druk op de knop!

Interviews

In deze editie gaan we ook in gesprek met verschillende BN’ers over hun grote passies. Zo blijken Bobbi Eden, Jelka van Houten, en Anne-Mar Zwart naast hun carrières in de spotlight ook nog eens boordevol verborgen talenten te zitten!

Ook voelen we niemand minder dan volkszanger Frans Duijts aan de tand over wel en wee. Zo verklapt hij aan welke hobby hij nu echt grof geld uitgeeft, wie z’n grootste liefde is, en op welke celebrity crush zowel hij áls z’n vrouw een oogje hebben. Oeh la la!

Frans Duijts

Spieken bij de royals

Zoals elke editie, duiken we ook dit keer weer diep in de schandalen te paleize. Want bij al die Crazy Rich Royals wil er nog wel eens wat sappigs gebeuren! Zo zetten we in deze Beau Monde de rijkste vorstenhuizen en hun excentrieke gewoontes op een rijtje – weet jij bijvoorbeeld welke koning met een nettowaarde van een ruime 40 miljard een status heeft opgebouwd als ontrouwe playboy met een harem van zo’n twintig dames? Hint: de beste man hoeft met de strenge wetten rond majesteitsschennis in z’n land geen enkele kritiek te dulden.

Om het iets meer classy te houden, duiken we ook in de juwelenkist van het Deense hof. Waar Margrethe regelmatig de meest imposante tiara’s uit de koninklijke collectie droeg, houdt koningin Mary het tot nu toe wat ingetogener. Wij zien echter volop mogelijkheden voor een indrukwekkend stukje bling.

Glamour

Zoals je van ons gewend bent, duiken we in de nieuwe Beau Monde volop in het glamourleven. Onze columnist Ella Vermeulen praat je bijvoorbeeld helemaal bij over ‘het slechtst bewaarde geheim in snobland’, en Beau Monde neemt je mee achter de schermen bij The White Dinner, het populaire feestje vol glamourvrouwen dat jaarlijks door Friends of the Brands wordt georganiseerd.

Ook zetten we de leukste tips voor een glamoureuze Moederdag op een rij, én duiken we in een ware fashion-oase met een prachtige shoot.

Kortom: genoeg leuks om je glamourminnend hart aan op te halen!

Laatste nieuws