Gek op glamour en reality-drama? Dan wil je deze serie niet missen!

Hier gaan we even voor zitten...

Wanneer we ’s avonds na een lange dag thuiskomen, doen we niets liever dan onze muiltjes uittrappen om met een glas rosé binnen handbereik languit op de sofa naar een heerlijke dramaserie te gaan kijken. En dat komt goed uit, want vanaf vandaag is het gloednieuwe seizoen van Vanderpump Rules te zien op Hayu. We vertellen je wat je van deze én meer series op de streamingdienst kunt verwachten.

Gloednieuw seizoen

In het elfde seizoen van Vanderpump Rules staat ons weer een flinke dosis drama te wachten. De voormalige SURvers proberen de draad weer op te pakken na een schandaal dat de hechte vriendengroep choqueerde. Met wrok, vergiffenis en wisselende bondgenootschappen proberen ze verder te gaan, terwijl ze vriendschappen herbouwen, hun bedrijf ontwikkelen en ze relaties herstellen uit het verleden.

De cast

In seizoen 11 keren Lisa Vanderpump, Ariana Madix, James Kennedy, Katie Maloney, Lala Kent, Scheana Shay, Tom Sandoval, Tom Schwarts. James’ vriendin, Ally Lewber en Scheana’s man, Brock Davies, terug en ieder van hen staat behoorlijk wat te wachten.

Zo probeert Lisa Vanderpump de vrede te herstellen tussen twee ruziënde exen, probeert Ariana Madix de moeilijke situatie rondom haar relatiebreuk te boven te komen en zit Lala Kent nog altijd in een zware voogdijstrijd. Ook de mannen hebben het niet makkelijk, want Tom Schwartz wil een vriendschap herstellen nadat die is verpest door bedrog, en Tom Sandoval probeert na de breuk met Ariana aan zichzelf te werken.

Nog meer content

Heb je een #PumpRules opfrisser nodig? Op Hayu is nu een speciale aflevering van Vanderpump Rules te streamen: A Decade of Rumors and Lies. Deze geeft een kijkje in het verleden van tien jaar van de meest besproken misleidingen en overtredingen binnen de vriendengroep en biedt exclusieve sneak peeks van het komende seizoen. Fans kunnen alle voorgaande seizoenen van Vanderpump Rules bekijken op Hayu.

Naast Vanderpump Rules verschijnt er binnenkort een nieuw seizoen van Below Deck. Het elfde seizoen van de realityserie start op 6 februari, alleen op Hayu. Wat je kunt verwachten van het nieuwe seizoen? Kapitein Kerry verruilt dit seizoen de Noordse Zee voor kristalhelder water en adembenemende watervallen om koers te maken naar het rijke, historische eiland Grenada. Tropische verrassingen gegarandeerd dus!

Een abonnement op Hayu is slechts 5,99 per maand. Ook kun je een gratis proefperiode van zeven dagen aanvragen. Waar wacht je nog op?

Bron: Grazia, Hayu | Beeld: Hayu

Laatste nieuws