Nu in de winkels: de nieuwe Beau Monde met de Echte Gooische Moeders als covergirls!

Het is weer één en al glamour in deze nieuwe editie!

Het is weer zover: onze lezers kunnen zich opmaken voor een flinke dosis glamour, fashion en verhalen uit de wereld van de celebs en royals. Vandaag ligt de allernieuwste Beau Monde namelijk weer in de schappen! Wij delen alvast een klein voorproefje van wat je deze keer kunt verwachten.

Echte Gooische Moeders

Een nieuwe Beau Monde is natuurlijk niet compleet zonder een glamourvrouw op de cover. En deze keer hebben we er zelfs vijf! Niemand minder dan Pauline, Bo, Leslie, Florine en Kimberly zijn deze maand onze stralende covergirls. De Echte Gooische Moeders vertellen in deze editie over hun vriendschap, de liefde, het moederschap, en natuurlijk een gezonde dosis glamour. Heeft Pauline nog altijd een wens voor een vierde kindje? En hoe denkt Leslie over monogamie? Je leest het allemaal in de uitgebreide interviews met de vriendinnen uit ’t Gooi.

Niet alleen verkrijgbaar in de winkels, maar ook via Tijdschrift.land. Zo haal je ‘m dus gewoon vanaf je luie tuinstoel in huis!

Interviews

Zoals je van ons gewend bent, gaan we ook deze editie in gesprek met verschillende BN’ers. Zo doet Janine Kho een boekje open over haar onderneming, pionieren en haar gezinnetje. Inge Ipenburg, Roy Donders, en Cynthia Abma vertellen ons op hun beurt over het moment waarop zij het roer omgooiden. “Het voelde alsof ik verliefd was op zeven mannen tegelijk”, deelt Inge onder meer in het interview. Oeh la la!

Ook voelen we Douwe Bob aan de tand over de belangrijke dingen in het leven. Zo verklapt hij waar hij het liefst z’n geld aan uitgeeft, hoe hij het vaderschap ervaart én wie zijn allergrootste liefde is. Een openhartig interview dus, dat natúúrlijk gepaard gaat met de nodige kiekjes van de zanger. Kunnen we weer lekker bij wegzwijmelen!

Zoete wraak

En zoals altijd is er in de nieuwe editie ook ruimte voor de nodige drama. Deze keer duiken we in de verhalen van celebs die zich van hun vurigste kant lieten zien toen ze gekwetst werden door hun (ex-)partners. Niets is nu eenmaal zoeter dan de smaak van wraak…

De wereld van de royals

We leren in de nieuwe Beau Monde as usual ook weer wat meer over de wereld van de royals. Zo praten we je bij over de ondernemers binnen onze Oranje-familie, werpen we een blik op de imposante juwelencollectie van het Spaanse koningshuis én zetten we royal dochters op een rij die graag hun moeders kledingkast induiken.

Verder is er natuurlijk onze columniste Ella Vermeulen, die zich opnieuw verbaast over sterren en streken in Hollywood. Deze keer in de hoofdrol: ‘jamfluencer’ Meghan Markle, die een nieuw lifestyle-brand op de markt heeft gebracht. “Ik zou zeggen: een beetje meer zelfspot, wat minder loze woorden en minder gratis aardbeienjam voor rijke mensen.”

Dosis fashion en beauty

Tot slot bespreken we in deze nieuwe editie uiteraard de leukste fashion- en beauty-tips, én zetten we een extra uitgebreide horoscoop voor je uiteen. Genoeg om de komende periode zoet mee te zijn, dus!

Laatste nieuws