Oeh: Krezip deelt voorproefje muziek voor serie Máxima

Muziek met een royal tintje: dit smaakt naar meer...

Ons geduld is bijna op en dat komt goed uit, want over een kleine twee weken is de Videoland-serie Máxima ein-de-lijk te zien. Inmiddels weten we al een tijdje dat Krezip verantwoordelijk is voor de muziek, en daarvan deelt de band nu alvast een klein voorproefje.

20 april

Nu we alle seizoenen van The Crown tot in den treure hebben bekeken, zijn we klaar voor onze volgende dosis royal drama. En die arriveert op zaterdag 20 april in de vorm van de Videoland-original Máxima. Vanaf dan is er wekelijks een aflevering te zien.

Máxima

Mocht je het nieuws over deze serie gemist hebben, een kleine opfrisser: de serie is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten, en vertelt het verhaal van Máxima’s leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. Het startpunt van de serie is de eerste ontmoeting van Máx en Willem-Alexander in 1999. En dat ziet er zo uit:

Krezip

Bij een serie hoort natuurlijk een titelsong, en aan niemand minder dan Krezip de eer om deze te maken. Het nummer heet Tomorrow Starts Today. “Het was heerlijk om in de huid van Máxima te kruipen en haar gevoelens en emoties te vertalen via onze muziek”, zei zangeres Jacqueline Govaert daar eerder over.

Het bleef niet bij alleen een titelsong. Krezip heeft verschillende nummers geschreven voor de serie. Van een van die singles deelt de band nu een kleine preview.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Krezip (@krezipofficial)

“Op donderdag 11 april komt onze nieuwe single ‘Attention’ uit!”, schrijft Krezip bij de video. “Dit nummer maakt deel uit van ons album ‘Music for Máxima’ die wij hebben gemaakt voor de nieuwe serie ‘Máxima’.”

Deze sneak peek klinkt ons al goed in de oren, dus we zijn razend benieuwd naar alle nummers die voor de serie zijn gemaakt!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @krezipofficial, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @krezipofficial

Laatste nieuws