Mart Hoogkamer en vriendin Jennifer: ‘Na drie maanden stond mijn naam op zijn lijf’

Beau Monde mocht binnenkijken bij de leuke Mart Hoogkamer en zijn geliefde Jennifer.

Beau Monde mocht onlangs binnenkijken in het Leidse appartement van volkszanger Mart Hoogkamer en zijn partner Jennifer, en sprak met dit leuke stel over de liefde. “Jen is de vrouw voor mij.”

Eigen kledingboetiek

Jennifer is 27, komt uit Brabant en heeft sinds haar zeventiende een eigen kledingboetiek, Kenza in Rosmalen. Het stel is anderhalf jaar samen. Mart: “Net nadat het filmpje viral ging waarin ik op het strand ‘Unchained melody’ aan het zingen was.” Jennifer: “Die had ik niet gezien. Ik had zijn naam wel eens gehoord, maar kende geen enkel liedje van hem.” Mart: “Dat vond ik heel leuk. Jen is heel nuchter. Roem interesseert haar niet. Geld ook niet. Als ik ergens een groot bedrag aan uitgeef, is ze de eerste die zegt dat het belachelijk is. Een vriend van me liet een Instagram-filmpje van haar zien, waarop ze aan het zingen was: moet je kijken, wat een kanjer. Ik riep toen dat dit het meisje was met wie ik zou gaan trouwen. Ik stuurde haar een berichtje dat ze zo’n goede stem heeft. Weet je wat ze terugstuurde? Jij niet!”

Memorabele date

Daarna bleef het een paar dagen stil, maar niet omdat Mart was afgehaakt. Mart: “Zoiets moois laat je niet schieten. Op onze eerste date gingen we uit eten en naar de bioscoop. In Waalwijk, want ze wilde niet in haar eigen woonplaats met me gezien worden. Mijn auto had ik bij de Albert Heijn gezet. Toen de film afgelopen was, rond middernacht, bleek de parkeerplaats gesloten te zijn. Ik heb toen gebeld naar een nummer dat ergens hing en kreeg te horen dat ik ‘morgen de eerste’ zou zijn. Ik hotels bellen, maar alles zat vol. Weer contact gezocht met Albert Heijn, waarop iemand ons kwam helpen. Het was op alle fronten een memorabele avond!”

Volgens Jennifer, die behalve knap ook nog superaardig is, is hun relatie succesvol omdat ze elkaar goed aanvullen. “Wat ik te weinig heb, heeft hij te veel en andersom.” Mart: “Ik zit bijvoorbeeld erg hoog in mijn energie, ben een stuiterbal. Zij is rustig. En heel lief. Als ik niet lekker in mijn vel zit, word ik in de watten gelegd. We kunnen overal over praten.”

Verrassing!

Al zijn ze nog niet superlang samen, Mart en Jennifer zijn wel zeker van elkaar. Mart: “Jen is de vrouw voor mij.” Natúúrlijk staat de naam Jennifer dan ook op het zwaar getatoeëerde lijf van de jonge zanger. Jennifer: “Dat was al na drie of vier maanden. Hij zei dat hij me iets ergs moest vertellen, hij had er pijn van. Ik dacht dat hij ging zeggen dat onze relatie het toch niet ging worden. Maar nee. De tatoeage laten zetten, was zijn manier om te zeggen dat hij het met me meende.”

Het volledige interview lezen en binnenkijken bij Mart en Jennifer? De Beau Monde met dit leuke stel ligt nog tot 2 maart in de winkels!

Tekst: Sandra ten Brink | Foto: Hélène Wiesenhaan | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Shiona Franke

Laatste nieuws