Single in Nederland? Dit zijn de dating events waar iedereen heen wil

Inner Circle nam een avond lang Pink Beach over met cocktails, muziek en volop geflirt. Hier lees je meer over hoe jij zorgt dat je er de volgende keer bij bent. 

Tinder geprobeerd? Klaar met Bumble? Hekel aan Hinge? Je bent niet de enige. Tijd voor iets nieuws!

Probeer Inner Circle eens. Het is wel (weer een) datingapp, maar echt anders dan wat je gewend was. Deze app is supergoed in het organiseren van spectaculaire singles feestjes om jou weer in het echt aan het socializen te krijgen. Van flirterige feesten tot stijlvolle cocktail masterclasses of een dak vol met 200 singles. Geen wonder dat deze evenementen over de hele wereld populair zijn. En het beste nieuws? Deze zomer komen ze naar Nederland.

Een feest waar iedereen single is? Eh…ja graag!

Eerst feesten, dan daten. Zo gaan de evenementen van Inner Circle altijd. Het is geweldig omdat je nooit het gevoel hebt dat je op een awkward dating event bent. Het is gewoon een gezellige avond waar iedereen toevallig single is. Haal je flirt-skills dus maar weer uit de kast, op deze evenementen kun je ongegeneerd feesten met wie je maar wilt.

Een super strandfeest in een unieke tropische oase

Inner Circle’s meest recente succes was een onvergetelijke avond vol mixen en minglen bij een van de hipste spots van Amsterdam, Pink Beach. De gezellige strandbar veranderde in een tropische oase met frisse zomercocktails, leuke ijsbrekers en de beste livemuziek die ervoor zorgde dat de meer dan 250 singles het meteen met elkaar konden vinden.

Of jij nu liever in de ballenbak duikt, je moves laat zien op de dansvloer of nipt aan je bubbels, de evenementen van Inner Circle zijn de perfecte plek om los te gaan. En wie weet, misschien ontmoet je er wel je volgende vlam. Het wordt je gezelligste zomer ooit!

Reserveer (snel) je ticket voor het volgende evenement

Nederlandse singles, opgelet: Inner Circle is nog maar net begonnen. Elke maand worden er evenementen aangekondigd en als je snel bent kun je een kaartje bemachtigen. Binnenkort kun je weer een Pink Beach party verwachten, after work happy hours en exclusieve evenementen op plekken waar je altijd al heen wilde, maar die je nooit kon vinden.

Ben je er klaar voor? Dit is wat je moet doen

  1. Registreer je hier bij Inner Circle (dat is helemaal gratis) 
  2. Kijk onder Discover voor toekomstige evenementen
  3. Reserveer een ticket, zorg dat je er bent en bereid je voor om onder de indruk te zijn.

Weer eens singles ontmoeten op een goed feestje? Je weet wat je te doen staat!

Beeld: InnerCircle | Dit artikel is in samenwerking met Inner Circle to stand gekomen

Laatste nieuws