Estelle Cruijf en dochter Joëlle Gullit over goede band: ‘Er is natuurlijk wel een grens’

'Omdat we zo vertrouwd zijn met elkaar, is het eigenlijk alsof ik bij mijn moeder in de woonkamer zit te kletsen.'

Moeder Estelle Cruijf en dochter Joëlle Gullit zijn als twee handen op één buik. De twee hebben samen een ultra-openhartige podcast, waarin ze over van alles en nog wat kletsen. In gesprek met Grazia vertellen ze over hun band, hun podcast en hun glamourleven.

Podcast

De podcast Estelle & Joëlle all-in draait helemaal om de band tussen moeder en dochter. “In onze podcast hebben we moeder-dochtergesprekken en praten we bij over de dingen die we mee hebben gemaakt. Verder geven we advies over dilemma’s die andere moeders en dochters kunnen insturen en vertellen we hoe wij zelf zoiets zouden aanpakken”, legt Estelle uit.

Joëlle vult aan: “Omdat we zo vertrouwd zijn met elkaar, is het eigenlijk alsof ik bij mijn moeder in de woonkamer zit te kletsen, alleen dan met een microfoon erbij.” Ze legt uit dat het helpt dat ze zich echt open durft te stellen bij haar moeder: “Als je moeder heel open is, zoals de mijne, durf je je zelf ook meer kwetsbaar op te stellen, en dat zorgt voor heel leuke en oprechte gesprekken.”

Off-limits

Natuurlijk zijn er ook bepaalde onderwerpen waar de mother and daughter het niet met elkaar over hebben. Zo deelt Joëlle dat ze ‘bijna alles’ met elkaar delen. Estelle legt uit: “Er is natuurlijk wel een grens, de dingen die ze met haar vriendje uitspookt, zullen we niet snel bespreken. En andersom deel ik dat ook niet met mijn dochter. Honderd procent zeker niet!”

The glamour life

Bovendien deelt Estelle dat al die mooie plaatjes op Instagram natuurlijk maar een deel van hun familieleven laten zien. “Nou ja, op Instagram is natuurlijk niets wat het lijkt. Tuurlijk, we zijn gezond en kunnen leuke dingen doen in ons leven. Maar we zijn ook gewoon een normale familie met pieken en dalen. Alleen zal ik niet zo snel een huilende foto op Instagram plaatsen, dus misschien oogt het voor de buitenwereld wat meer glamorous.”

Dit artikel is afkomstig uit een interview met Estelle en Joëlle in de nieuwste Grazia. Hierin vertellen ze onder meer over hun bijzondere band, hun ontmoeting met Cristiano Ronaldo, en hoe het is om als inspiratie te dienen voor andere vrouwen. Vanaf woensdag in de winkels!

Bron: Grazia #5 2022 | Interview: Jill Waas | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws