Shop deze jurken voordat hertogin Kate ermee wordt gespot

Klaar om je herfstgarderobe aan te vullen met koninklijke favorieten?

Met de aanhoudende warme temperaturen is het lastig te bevatten, maar september staat al voor de deur. Tijd dus om de herfstgarderobe aan te vullen! Wij tippen de nieuwste autumn/winter pareltjes van Kate Middletons favoriete merken. Word jij in een van deze jurken gezien voordat de Duchess ermee wordt gespot?

LK Bennett

Kates go to label voor elegante japonnen die aan alle eisen van het royal protocol voldoen. Deze Keira Navy Camelia Print Silk Georgette Midi Dress met parelknopen krijgt komende herfst vast een plekje in haar garderobe (€600).

Jenny Packham

Feestje? Rode loper? Dan belt Kate Jenny Packham voor een avondjapon. Het luxe label biedt echter ook mooie day dresses, zoals de Cosmos midi dress (€3.949).

Beulah Londen

Beulah, de royals zijn er wég van. We gokken dat deze Yahvi Emerald ook wel in de smaak zal vallen bij de hertogin van Cambridge (€757,68).

We kijken alvast uit naar de herfstcollecties van merken als Emilia Wickstead, Alessandra Rich, Self Portrait en andere favorieten van Kate. En naar goede lookalikes, zodat we misschien íets minder diep in de buidel hoeven te tasten om de stijl van de hertogin te kopiëren.

Beeld: BrunoPress, LK Bennet, Jenny Packham, Beulah

Laatste nieuws