Fashionable in vijfvoud! Wanneer royal ladies dezelfde kledingsmaak hebben

Kate, Mette-Marit, Beatrice, Mary en Sophie hebben hun oog op hetzelfde japonnetje laten vallen.

Hoe weet je of je iets een koninklijke fashion favoriet mag noemen? Als hertogin Kate, kroonprinses Mette-Marit, prinses Beatrice, kroonprinses Mary en Lady Frederick Windsor allemaal dezelfde japon in de kast hebben hangen, onder andere. Het Londense merk Beulah is opeens mateloos populair onder de royals. 

Twinning tijdens Thanksgiving Service

De ‘Ahana Dress‘ van het ethische kledingmerk Beulah duikt plotseling overal op. Alleen al tijdens de Thanksgiving Service voor Queen Elizabeth afgelopen vrijdag waren er niet een, maar twee Windsors die in de midi-jurk verschenen. Prinses Beatrice ging voor blauw…

Beeld: BrunoPress

… en Sophie Winklemann, ook wel bekend als Lady Frederick Windsor, koos voor een hot pink exemplaar.

Zara Tindall (links), de dochter van prinses Anne, met Sophie, de schoondochter van prins Michael van Kent, tijdens de jubileumdienst voor de Queen. Kan het nog knallender? Beeld: BrunoPress

De kleuren en de styling van beide dames zijn verschillend genoeg om een fashion faux pas te voorkomen, maar ondertussen zat ook kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen in het vliegtuig met in haar koffer, jawel…

De derde Beulah van het weekend

Het Noorse kroonprinselijk paar was dit weekend samen met koning Felipe van Spanje in Parijs voor het Roland-Garros-tennistoernooi. Drie keer raden wat Mette-Marit droeg!

Felipe, Haakon en Mette-Marit op de tennistribunes, 5 juni 2022. Beeld: BrunoPress

De kroonprinses van Noorwegen ging voor de beige, zomerse versie van de Ahana-jurk. Wellicht geleend van collega-kroonprinses Mary van Denemarken? Die droeg namelijk exact hetzelfde Beulahtje in de zomer van 2020:

In de kast van Kate

Goed, dat zijn dus al twee kroonprinsessen, één prinses en een Lady die voor de Ahana-japon zijn gevallen, maar modemerk Beulah mag ook nog ‘ns een hertogin onder zijn clientèle rekenen.

Kwam de jurk je al bekend voor? Dat zou zomaar kunnen omdat hertogin Kate hem vorig jaar in blush pink droeg naar Wimbledon. Wederom een tennisevenement, dus!

Wimbledon 2021. Beeld: BrunoPress

Ahana Dress

Een royal fashion favoriet? Geen twijfel over mogelijk. De Ahana-jurk van Beulah is momenteel alleen met lange mouwen verkrijgbaar, in het felroze, donkergroen, beige en blauw. Met een prijskaartje van 905 euro is het misschien geen kassakoopje, maar dan heb je ook wat: Een tijdloze, elegante en ethisch verantwoord gemaakte jurk, die al door vijf royals is goedgekeurd. Who’s next?

Bron: UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws