Zo ziet de partner van mediadeskundige Rob Goossens eruit

De mediadeskundige deelt soms wat kiekjes van zijn gezin.

Rob Goossens kennen we allemaal van zijn appearance bij RTL Boulevard. Door zijn deelname aan De Slimste Mens is hij bij een nog groter publiek bekend, en weet inmiddels (bijna) iedereen wie hij is. Zijn vriendin staat veel minder in de spotlights, maar af en toe trakteert de mediadeskundige zijn volgers op een kiekje van zijn gezin.

Rob Goossens

De interesse van Rob lag niet altijd bij het bespreken van zaken in de media. Zijn focus lag eerder bij de Nederlandse politiek. Toch had hij de mediajournalistiek al snel gevonden. Zo was hij van januari 2019 tot juni 2019 te zien in 6 Inside, en sinds november 2019 is hij te vinden achter de desk bij RTL Boulevard. Door zijn deelname aan De Slimste Mens verwierf Rob nog meer faam.

Hier schopte hij het zelfs tot de finale, iets wat zijn grootste ‘angst’ was. Hij nam het namelijk op tegen twee steengoede cabaretiers en verloor. Iets waar hij nog steeds nachtmerries van krijgt. Zo schreef hij in zijn column voor Veronica Superguide hoe die bewuste uitzending hem blijft achtervolgen. “Gesandwicht door Erik van Muiswinkel en Jasper van Kuijk moest ik het toneel helaas vroegtijdig verlaten. De oplettende kijker kon meteen aan mijn gezicht zien hoe zuur dat voor me was. Maar de weken na de opnames bleef die finale-aflevering door mijn hoofd spoken.”

Gelukkig had hij veel steun aan zijn vriendin Veranika, met wie hij al jaren gelukkig is. Ze komt uit Belarus en heeft niet dezelfde ambities als haar bekende vriend. Veranika is namelijk data-analist bij Bol.com. Hun relatie werd afgelopen februari bezegeld met de komst van hun eerste kindje: Mia Leny Lace. Op Instagram deelt Rob soms lieve foto’s van zijn gezin!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Goossens (@goosr)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Goossens (@goosr)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Goossens (@goosr)

Oorlog in Oekraïne

Veranika staat zelden in de spotlight, maar onlangs vertelde de verslaggever in RTL Boulevard openhartig over de impact van de oorlog in Oekraïne op zijn (schoon)familie. “De opa en oma van mijn vriendin vinden het bijvoorbeeld afschuwelijk wat er gebeurt, maar die willen het liefst met peterselie in hun oor in een hoekje gaan zitten wachten tot het allemaal voorbij is, terwijl bijvoorbeeld Veranika’s broertje ook van oma en opa wil horen dat ze dit volledig afkeuren.”

Rob liet weten dat hij zich ook machteloos voelt door deze situatie, en ook ziet dat het zijn vriendin wat doet. “Dat merk ik ook bij mijn vriendin, dat het natuurlijk fijn is om hier te zitten, omdat je zeker weet dat je veilig bent, maar tegelijkertijd voel je je ook volstrekt machteloos, omdat je daar iets wilt bijdragen.”

Bron: Vriendin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws