Jordaanse koningin Rania viert dubbel feest met jarige dochters

De koningin zet haar dochters in het zonnetje met een nieuw familiekiekje.

Vanmorgen deelde koningin Rania Al-Abdullah een vrolijke familiefoto met haar twee dochters. De gelegenheid? Beide dochters vieren deze week hun verjaardag! Op het casual kiekje stralen de drie ons tegemoet, en het bijschrift loopt over van moederlijke liefde. Awww!

Rania, Iman en Salma in casual

Van Rania weten we natuurlijk dat zij glam doet als geen ander. Maar ook als zij voor casual chic gaat, ziet de royal uit Jordanië er nog altijd piekfijn uit. Dat bewijst ze vandaag nog maar eens te meer. In een klassieke witte bloes en blauwe jeans poseert zij voor een zoete foto met haar dochters, prinsessen Iman en Salma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

“Onze vriendschap wordt sterker naarmate jullie ouder worden…”, begint de koningin haar bericht. “Ik had me geen betere besties kunnen wensen. Happy birthday Iman en Salma”, schrijft ze. Een zoete shout-out van de trotse moeder naar haar dochters voor hun verjaardag! Vandaag wordt prinses Salma namelijk 22 jaar oud, en morgen tikt Iman de 26 aan.

Trotse moeder

Het moge duidelijk zijn dat Queen Rania hartstikke trots is op haar prachtige dochters. Begrijpelijk, want het zijn beiden trailblazers in hun eigen recht. Zo won prinses Iman al in haar jeugd prijzen voor haar sportprestaties, en studeerde zij af aan de Parsons School of Design in New York.

Salma is daarnaast een prinses van primeurs: zo behaalde zij een diploma van de Britse Royal Military Academy Sandhurst en was zij de eerste vrouwelijke straaljagerpiloot in het Jordaanse leger.

Classy in casual

Zoals we van de royal dames gewend zijn, ademen zij klasse en elegantie uit in hun understated outfits. Een paar klassieke button-ups, jeans, en de lange lokken losjes gestyled in prachtige golven: de Jordaanse koningin en prinsessen zien er stralend uit.

Bron: Instagram @queenrania | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws