Maria Tailor over The Real Housewives: ‘We zijn echt Amsterdamse glamourmeiden’

De beauty doet ook een boekje open over haar nieuwe liefde. Oeh la la!

De 39-jarige Maria Tailor woont in Amsterdam, is single moeder van twee kindjes, dolverliefd op haar mystery man en modeondernemer bij het naar haar gelijknamige fashionlabel. En binnenkort is ze te zien in The Real Housewives of Amsterdam! In gesprek met Beau Monde doet de beauty alvast een boekje open over de serie én haar nieuwe liefde. 

Glamourmeiden

“Jarenlang heb ik geroepen dat ik geen reality meer zou doen. Ik heb destijds veel uit ‘Modemeisjes’ gehaald, zo is mijn carrière immers echt begonnen. Maar ik had niet het idee dat ik mijn leven weer op zo’n manier wilde delen”, vertelt Maria Tailor in de nieuwste Beau Monde. “Toch hadden Hella (Huizinga, red.) en ik vaak van die hysterische momenten, waarop we uitriepen dat het wel erg leuk zou zijn als die gefilmd werden. We wilden ook graag samen iets doen. Dus toen dit op ons pad kwam, waren we wel enthousiast. Het format is ons op ’t lijf geschreven, want we zijn echt Amsterdamse glamourmeiden.”

Stylist ingehuurd

Hoewel ze zelf doel is op fashion, heeft Maria niet haar eigen outfits samengesteld in de serie. Voor de opnames heeft Maria namelijk speciaal een stylist ingehuurd. “Ik kon het niet meer bijbenen, al die outfits. We hadden zoveel draaidagen, en ik wil dan niet steeds hetzelfde aan. Als je alles moet kopen, ben je een vermogen kwijt”, legt ze uit. “En ik had opeens golfkleding nodig. Nou, dan is het fijn dat een styliste een leuk golfoutfitje zoekt.”

Nieuwe vriend

In het Amsterdamse gossip circuit gaat rond dat Maria een nieuwe vriend zou hebben. “Ja, dat klopt. Al een paar maanden”, bevestigt de dolverliefde onderneemster. Helaas krijgen we hem nog niet te zien in de serie. “Hij wil voorlopig even niet in beeld. Laten we het erop houden dat de situatie voor nu even complicated is. Maar we hebben het heel fijn samen.” Hoe de twee elkaar hebben leren kennen? “Ik kwam hem een paar maanden geleden tegen tijdens een feestje in de kroeg, hier om de hoek. De dag erna zagen we elkaar alweer. Het was direct heel intens: ieder moment dat we samen konden zijn, pakten we. Al was het maar voor een kopje koffie.”

“Hij is zakenman, zo’n kakker. Heerlijk”, vertelt Maria over haar nieuwe lover. “Ik kan enorm met hem lachen, hij is slim en heel ondernemend. Ook is hij echt ontzettend lief voor me. In het begin nam hij iedere dag bloemen voor me mee. Ja, ik ben dolverliefd op hem.”

Housewife

Hoe ‘housewife’ vindt Maria zichzelf, op een schaal van 1 tot 10? “Een 6. Maar ik ben geen huisvrouw. Ik werk. Ook heb ik schoonmaaksters en mijn vaste oppas ruimt vaak achter de kinderen op. Wel hou ik ervan om het huis gezellig te maken voor Amelle en Jean. Playdates zijn ook altijd bij ons thuis en dan maak ik lekkers voor alle kinderen.”

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 24 november wekelijks te zien bij Videoland. Naast Maria Tailor zijn Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Susanna Klibansky, Cherry-Ann Person, Djamila Celina en Sheila Bergeik in de serie te zien.

In de nieuwste Beau Monde lees je ook een uitgebreid interview met Hella, Kimmylien en Susanna over The Real Housewives of Amsterdam. Vanaf woensdag 5 oktober in de winkel! 

Interview: Agnes Hofman | Foto’s: Dario & Misja | Styling: Danielle Dinkgreve | Visagie: Mifa Man, by Meedo

Laatste nieuws