De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Cocktail O’Clock

Is ‘It’s five O’Clock somewhere’ jouw levensmotto en ben je altijd in voor een borrel? Dan is Den Haag dit weekend the place to be. Daar kun je namelijk genieten van het laatste dagen van The Hague Cocktail week. Tijdens de vierde editie worden lokale en internationale kwaliteitsmerken, toegewijde bartenders en premium locaties in de kijker gezet. Met een scala aan hotspots waar ze de lekkerste cocktails serveren, is er elke dag van de week wel een andere plek waar je naartoe kunt. Onze tips? Wonderbar Ultramarijn (Kneuterdijk 8), Mingle Mush (Anna van Buerenplein 712), Mercure (Spui 180), Bonobo (Raamstraat 15) en Capriole Café (Fokkerkade 18). Cheers!

Wanneer: Tot en met 9 oktober

Ruiken naar rozen

 

Op zoek naar een heerlijk parfum voor dit najaar? Tijd om dit weekend naar de parfumerie te gaan en het nieuwste geurtje van Chloé te proberen! Chloé Rose Naturelle Intense is een eau de parfum die de roos – de emblematische bloem uit de Signature Chloé-lijn – meer dan ooit verheerlijkt. Mooi meegenomen: de geur is geformuleerd met 100% natuurlijk parfum, alcohol en water. Niks anders. Het is vrij van kunstmatige kleurstoffen en veganistisch. Daarnaast is er, om de impact op het milieu nog meer te verminderen, een navulsysteem dat compatibel is met de 100 ml flacon. Chloé Rose Naturelle Intense is verkrijgbaar vanaf €77 (30 ml). 

Ik ga zwemmen…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)

Iedereen kan ‘m tegenwoordig afmaken. ‘Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon’ gaat dan ook niet meer uit je hoofd vandaag – sorry alvast. Na twee keer het Rotterdamse Ahoy te hebben uitverkocht, gaat Mart Hoogkamer komend najaar op toer langs de vaderlandse theaters. De jonge Leidse zanger wordt begeleid door een zevenkoppige band en zingt zowel zijn versie van Nederlandse levensliedjes als internationale tranentrekkers (She believes in me, Hurt en All by myself zijn enkele voorbeelden). En nee, dat wordt niet alleen maar snikken, Mart heeft beloofd er een feestje van te maken. De toepasselijke titel van zijn show, Met een lach en een traan, is tot en met 16 december door heel Nederland te zien. Info en tickets vind je hier.

Healthy nails, healthy mind

Kun jij niet meer zonder een maandelijks bezoekje aan de nagelsalon? Snappen we. Of je nou korte of lange nagels hebt, verzorgde nagels geven je gehele uitstraling een verzorgde indruk. Of je nu kiest voor ingetogen naturel of een opvallende nail art. Het goed bijhouden ervan vraagt om een goede planning. Dashl heeft daarvoor dé oplossing: Nails on Repeat. Elke maand onbeperkt manicures en gellak behandelingen klinkt geweldig toch? Dashl maakt deze droom werkelijkheid. Kies voor zoveel Classic Manicures, OPI gellak manicures, gellak verwijderingen en nagelreparaties als je wilt! Hoeveel investeer jij in je nagels? Voor €69 per maand krijg je onbeperkt toegang. Hier vind je alle informatie.

Jouw nieuwe luxe skincare routine

Toe aan een nieuwe skincare routine? Hét nieuwe luxemerk op huidverzorgingsgebied is Afari, dat exclusief in Zuid-Afrika en Nederland verkrijgbaar is. Met slechts vier producten werk je toe naar een prachtige huid, zo belooft de oprichtster, de beroemde beauty editor Margaux Knuppe. ’s Ochtends gebruik je de Priming Cleanser, Brightening Elixer en Protecting Day Cream, ’s avonds swap je die laatste voor de Overnight Regenerating Cream. Het resultaat? Een vermindering van fijne lijntjes, rimpels, oneffen textuur en pigmentatie, oftewel een frisser en jonger huidje. Met een extra goed gevoel, want de producten zijn cruelty free en vegan en een deel van elk verkocht product komt rechtstreeks ten goede aan de vrouwen die de heilzame ingrediënten oogsten.

Tout noir

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kunstmuseum Den Haag (@kunstmuseum.nl)

Kunst en fashion komen dit weekend samen in het Kunstmuseum Den Haag! Het museum komt met ‘Balenciaga – Meesterlijk zwart’, een eerbetoon aan zijn oeuvre in deze kleur. Er zijn meer dan honderd (zwarte) stukken te bewonderen, afkomstig uit de collecties van Palais Galliera en Maison Balenciaga. Voor het eerst is zo’n grote selectie Balenciaga-werken in Nederland te zien. Een must see, dus!

Wanneer: tot en met 5 maart.

Beeld: iStock

Laatste nieuws