Mooi! Prinses Elisabeth viert 21ste verjaardag met nieuwe foto’s

De Belgische kroonprinses deelt dreamy portretten.

Wij trakteren op taart als we jarig zijn, royals trakteren steevast op nieuwe kiekjes. Dus krijgen we vandaag een prachtig, dromerig portret van birthday girl kroonprinses Elisabeth!

21 jaar

De prinses, Oxford-studente en toekomstige koningin van België mag vandaag 21 kaarsjes uitblazen. Het paleis deelt twee nieuwe foto’s van de kroonprinses, waarop we een dreamy maar deftige Elisabeth zien.

De foto’s, gemaakt door Bas Bogaerts, zijn afgelopen september genomen in het paleis. Haar verjaardag brengt de hertogin van Brabant vandaag in Oxford door, waar ze Geschiedenis & Politiek studeert. Modekoningin Mathilde weet te vertellen dat de opvallende oorbellen die de kroonprinses draagt, geleend zijn van moeder Mathilde. Het zijn echt niet alleen de oudste erfstukken die we bij de nieuwe generatie terugzien!

Ondertussen in Litouwen

Terugkeren naar België voor een verjaardagsfeestje hoeft niet, want de koning en koningin zijn toch niet thuis. Filip en Mathilde brengen momenteel een staatsbezoek aan Litouwen en hebben ’t druk met daar de show stelen. Tiara time!

Koningin Mathilde droeg tijdens het staatsdiner gisteravond een fabulous cape-jurk van Natan Couture (ja, ze is minstens zo’n grote fan van het modehuis als koningin Máxima) en de Wolfers-tiara. Een kleine verrassing, omdat de Belgische koningin niet altijd haar diademen meeneemt op reis, vooral niet als er geen andere royals zijn die hun familiejuwelen komen etaleren.

Bron: Garderobe Royale | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws