Al gezien? Chique nieuwe coupe voor prinses Elisabeth

Wat een volwassen beauty wordt ze!

Lees ook

Wat worden ze al gróóót, riepen we in koor toen we de nieuwe foto’s van prinses Elisabeth en prins Gabriël zagen. De een ’n deftige nieuwe coupe, de ander een lange man in uniform… De twee oudste kinderen van het Belgische koningspaar zijn een paar knappe koppen!

Blauwe baret

Afgelopen vrijdag mocht de 19-jarige prins Gabriël zijn ‘blauwe baret’ in ontvangst nemen, een teken dat hij de eerste vijf weken van zijn militaire opleiding met succes heeft afgerond. De baret werd aan alle nieuwkomers uitgereikt door de opperbevelhebber van het Belgisch leger: jep, Gabriëls vader koning Filip.

Beeld: ProShots

Broer & zus

De oudere zus van Gabriël, kroonprinses Elisabeth, kwam ook een kijkje nemen bij de ceremonie. Hoewel de future queen in Oxford studeert, lijkt ze om de haverklap weer in België te zijn. Voor Elisabeth is het trouwens ook een stukje nostalgie: net als haar broertje studeerde ook zij eerst een jaar aan de Koninklijke Militaire Academie.

Beeld: ProShots

Bij Elisabeth viel ons meteen op dat een stuk van haar lange lokken af is. Staat chic, deze nieuwe coupe!

Beeld: ProShots

Naast de stoere tiener en deftige twintiger stal ook koningin Mathilde de show in (een deel van) de Belgische kleuren met een outfitje van Natan. En een leuke moeder-dochter-match met die rode pumps!

Bron: HLN, Blauw Bloed, Modekoningin Mathilde | Beeld: ProShots

Laatste nieuws

Zie ook