Oeh: zien we prinses Anne binnenkort in dít programma?

Wij kunnen dit al helemaal voor ons zien!

Prinses Anne die in een ballroomjurkje de sterren van de hemel danst op nationale televisie: kun jij het je inbeelden? Nou, het zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. De Princess Royal is namelijk enorm fan van Strictly Come Dancing, en zou maar al te graag een keertje deelnemen aan het dansprogramma.

Strictly Come Dancing

Anne zou haar liefde voor het programma hebben uitgesproken tegen Nadiya Bychkova, een vaste danseres in het programma. De twee raakten onlangs aan de praat tegen tijdens een balletevenement. “Ze is een Strictly fan, en ze zou graag aan de show meedoen – dat heeft ze zelf vertelt”, verklapt Nadiya aan The Sun“Ik denk dat ze het geweldig zou doen. Ze heeft zoveel persoonlijkheid.”

Hoewel wij de prinses maar al te graag zouden zien schitteren in een uitvoering van de Samba of de Cha-Cha-Cha, is het maar de vraag hoe realistisch dit ook echt is. Aan Nadiya zal het in ieder geval niet liggen: zij belooft een goed woordje voor de prinses te doen bij de producers van de show. “Wij hebben dat privilege. Regelmatig komen we celebrity’s tegen die enorm fan zijn van de show. Dus we hebben regelmatig gesprekken met de producers waarin we dan voorstellen doen voor nieuwe kandidaten.”

Royal family

Prinses Anne is overigens niet de enige Britse royal die fan is van de show. Eerder dit jaar onthulde koningin Camilla nog dat zij ‘één van de grootste Strictly-fans’ is. Volgens The Sun zijn er zelfs gesprekken geweest om het programma op te nemen in Buckingham Palace.

En ook prinses Kate en de kids kijken maar al te graag naar het programma. Het drietal kreeg onlangs zelfs op een privétour op de set. Over dit bezoekje vertelt jurylid Shirley Ballas: “Toen ze op bezoek kwamen hadden we toevallig kroontjes liggen, dus het leek mij een leuk idee om prinses Charlotte een kroon te geven. Voor Louis kocht ik een mooie doos met snoep. Maar toen zei hij: ‘Ik wil er ook zo een’, wijzend naar het kroontje. Dus moesten we er ook eentje voor hem vinden.” Hoe aandoenlijk!

Royal

Mocht Anne toch ineens besluiten om haar TV show-debuut te maken, dan kan ze bij haar schoonzoon Mike Tindall altijd nog advies ophalen over hoe dat moet – of beter hoe dat niet moet. Hij maakte namelijk de tongen los met z’n verschijning in de survivalshow I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here!, waar hij uitgebreid vertelde over de keer dat hij uit z’n broek scheurde, of stomdronken op de dansvloer stond. Nou zal het er in Strictly Come Dancing toch iets rustiger aan toe gaan, maar op nationale televisie uit je ballroomjurk scheuren is natuurlijk ook geen pretje…

Bron: The Sun | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws