Huh? Dit bijzondere item draagt prinses Anne altijd bij zich in haar handtas

Dit hadden we nooit geraden.

We hebben ons altijd afgevraagd wat er schuil gaat in de handtassen en clutches van de royals. Bij een wilde gok zouden we denken aan een rolletje pepermunt, een pakje zakdoekjes of een lipstick voor de laatste touch ups, maar Zara Tindall onthulde ooit dat prinses Anne iets heel anders bij zich draagt.

Vitamines to go

Prinses Anne, de enige dochter van wijlen Queen Elizabeth, is een van de meest hardwerkende royals. Hoewel ze met haar 73 jaar de pensioenleeftijd al voorbij is, staat haar koninklijke agenda nog altijd vol afspraken. Liefdadigheidsevenementen organiseren, lintjes doorknippen, ridderorders uitdelen, paardenraces bijwonen – saai is het in ieder geval nooit. Hoe de Princess Royal die eindeloze stroom afspraken vol energie weet te volbrengen? Dat zou zomaar aan een ‘geheim ingrediënt’ kunnen liggen. “Ze draagt altijd een kiwi bij zich”, onthult dochter Zara Tindall over prinses Anne in het boek Queen Of Our Times van Robert Hardman. Eh, quoi?

Gezonde snack

Da’s weer eens wat anders dan een make-upspiegeltje of extra panty in je tas. Prinses Anne zou altijd een kiwi bij zich hebben als een snelle snack, eentje die lekker veel vitamine C, vitamine K, antioxidanten en voedingsvezels levert. Is dat dus hoe prinses Anne altijd zo energiek over weet te komen?

Klem je handtas niet te stevig vast, Your Royal Highness, of je zit met een geplette kiwi in de voering. Beeld: NL Beeld

Annes eetgewoonten

De bijzondere eetgewoonten van prinses Anne zorgen wel vaker voor opgetrokken wenkbrauwen. Zo zou Hare Koninklijke Zuinigheid ontbijten met overrijpe bananen. Je weet wel, van die bijna zwarte exemplaren. Die zijn namelijk beter te verteren en je voorkomt er ook nog eens voedselverspilling mee.

Daarnaast zou de prinses haar gasten altijd op een vrij karig diner trakteren: vlees uit blik met gekookte aardappelen en erwtjes. “Je wilt immers dat iedereen om kwart over negen weer je huis uit is”, verklaarde prinses Anne daar eerder over. “Als toetje geef ik mijn gasten een chocolade-ijsje mee dat ze in de auto op kunnen eten.” Hier, een Magnum, en nu ophoepelen!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws