Gisele Bündchen en Tom Brady zetten punt achter huwelijk: ‘We zijn uit elkaar gegroeid’

De twee hebben het nieuws op Instagram bevestigd.

Na weken van speculatie hebben Tom Brady en Gisele Bündchen bevestigd dat ze gaan scheiden. Het topmodel en de American football-ster laten op Instagram weten dat ze na een huwelijk van dertien jaar als vrienden uit elkaar gaan. 

Scheiding

“Met veel dankbaarheid voor onze tijd samen hebben Tom en ik onze scheiding op vriendschappelijke wijze ingediend”, begint Gisele haar bericht op Instagram. “Onze kinderen, van wie ik met heel mijn hart hou, zullen altijd mijn prioriteit blijven. We zullen verdergaan met het co-ouderschap om hun de liefde, zorg en aandacht te geven die ze verdienen.”

Het topmodel vervolgt haar bericht met dat het nooit makkelijk is om een huwelijk te beëindigen. “Maar we zijn uit elkaar gegroeid. Ondanks dat het heel moeilijk is om zoiets mee te maken, voel ik me dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en wens ik Tom altijd het beste.”

Dankbaar

Ook Tom heeft op Instagram op de breuk gereageerd. “De afgelopen dagen hebben mijn vrouw en ik onze scheiding definitief gemaakt na een huwelijk van dertien jaar”, laat de American football-ster weten. Hij sluit zich aan bij de woorden van Gisele door te benadrukken dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan. “We zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan en kijken dankbaar terug op onze tijd samen.”

“We zijn gezegend met geweldige kinderen die voor ons allebei het belangrijkst blijven. We blijven samen hun ouders en gaan er alles aan doen om hen de liefde en aandacht te geven die ze verdienen.” Tom beaamt dat het een moeilijke keuze was om een punt te zetten achter hun huwelijk. “Hoe dan ook wensen we elkaar het beste.”

Relatie

Tom Brady en Gisele Bündchen kregen zo’n vijftien jaar geleden een relatie. De twee stapten in 2009 in het huwelijksbootje en kregen samen twee kinderen. Benjamin (12 jaar) en Vivian (9 jaar).

Bron: Marie Claire, RTL Boulevard, NU.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws