Wat is er aan de hand met Tom Brady en Gisele Bündchen?

De geruchten klinken dat Tom Brady en zijn vrouw Gisele Bündchen een punt achter hun relatie hebben gezet. Het stel zou zelfs al scheidingsadvocaten hebben ingehuurd. En hoewel de scheiding voor sommigen uit het niets lijkt te komen, kijken mensen uit hun omgeving niet raar op van de mogelijke scheiding. Voor hun zouden de huwelijksproblemen van het stel ‘niets nieuws’ zijn. 

Niets nieuws

Dat het stel na dertien jaar huwelijk mogelijk zonder elkaar verdergaat, is voor veel mensen in hun omgeving zeker niet raar. Een insider gaf zelfs toe aan People dat de problemen tussen het stel al ’tien jaar spelen’. “Dit is niets nieuws voor geen van beiden”, aldus de bron. Toch zijn de relatieproblemen van het stel de afgelopen maanden steeds meer openbaar geworden.

Vooral na de beslissing van Tom om terug te keren als quarterback bij de NFL nadat hij zijn pensioen had aangekondigd, kwamen de relatieproblemen van de topsporter en het supermodel steeds meer aan het licht. Meerdere bronnen bevestigden zelfs dat deze beslissing van Tom leidde tot ‘veel spanning’ tussen hen.

Zaken op orde

Het feit dat deze spanningen zich al een decennium lang aan het opstapelen zijn, kan de reden zijn dat het topmodel het nog ‘zo goed doet’ midden in een scheiding. Volgens een bron heeft het supermodel ‘al haar zaakjes op orde’ en zijn Tom en Gisele allebei ‘klaar met het vechten voor hun huwelijk’, waardoor ze nu lekker ‘hun eigen ding kunnen doen’. “Ze weten dat ze samen meer waard zijn dan dat”, stelde de bron.

Gekwetst

En hoewel Gisele niet zo zwaar aan deze break-up tilt, vertelde een andere insider dat Tom juist ‘gekwetst’ is door de hele situatie. Volgens andere bronnen is het ingewikkelder dan dat er wordt gezegd en dat de breuk niet alleen komt doordat Tom weer is begonnen bij de NFL. “Er is veel meer aan de hand.”

Toch lijkt een verzoening tussen de twee vergezocht nu beide sterren vorige week naar verluidt een echtscheidingsadvocaat hebben ingehuurd. “Gisele stuurt de scheiding”, vertelde een insider. “Zij valt aan en hij is de verdediging. Hij wil zichzelf en zijn belangen beschermen. Hij wil niet dat dit een lelijk gevecht wordt en hij wil ook zeker niet vechten. Als de scheiding er komt – en dat lijkt erop – wil hij dat het zo soepel mogelijk verloopt. Je kunt zien dat dit hem echt, echt pijn doet.”

Bron: Vanity Fair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws