George Clooney over zijn kinderen op de set: ‘Het was ongemakkelijk tijdens de kusscènes’

'Dat was de eerste dag dat ze op bezoek kwamen. Het was: 'Papa! Tante Juju!', en wij hadden echt zoiets van: 'Ah! Haal ze hier weg!'

In een interview met Today vertellen beste vrienden en collega’s George Clooney en Julia Roberts over hun nieuwe samenwerking in de rom-com Ticket to ParadiseTijdens het interview grapten de twee ook over hun spraakmakende kusscène. Deze was namelijk ietwat ongemakkelijk omdat George zijn vrouw en kinderen ook aanwezig waren op de set. 

Kusscènes

Toen de interviewer vroeg of het ongemakkelijk was voor de twee om met elkaar te moeten zoenen voor hun nieuwe film, grapte George: “Wel als mijn vrouw en tweeling op bezoek komen!” Julia haakte daarop in door te zeggen dat als die ongemakkelijke kusscènes aan de beurt waren, ze gevraagd hadden of de kinderen van George van de set af konden worden gehaald. Ze herinnerde die dag nog goed: “Dat was de eerste dag dat ze op bezoek kwamen. Het was: ‘Papa! Tante Juju!’, en wij hadden echt zoiets van: ‘Ah! Haal ze hier weg!'”

80 takes

En dat het goed was om de kinderen van de acteur van de set af te halen tijdens die scenes, is een understatement. De beste vrienden maakte namelijk al eerder bekend dat ze samen tachtig takes nodig hadden om de – let wel – enige kusscène in hun nieuwe rom-com te filmen.

“Het kostte 80 keer voordat het erop stond”, liet Julia eerder weten. “De eerste 79 keer moesten we heel hard lachen. De 80e keer konden we eindelijk een keer zoenen. Gelukkig konden de twee er samen hard om lachen en grapten ze beide dat hun on-screen smooch in totaal zo ‘ongeveer zes maanden’ duurde om het te perfectioneren.

Ticket To Paradise

De rom-com Ticket To Paradise draait om een gescheiden koppel, aldus George en Julia, dat naar Bali reist in een poging om het huwelijk van hun dochter te saboteren, die van plan is om met haar vakantieliefde te trouwen. De film draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen en trekt volle zalen.

Bron: RTL Nieuws, Daily Mail | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws