George en Amal Clooney gaan voor old Hollywood glamour

Eén woord, drie letters: w-o-w.

Lees ook

Niet alleen de royals weten hoe ze indruk moeten maken met een beetje glamour. Ook mensenrechtenadvocate Amal Clooney en manlief George Clooney weten er het fijne van. Dit bewezen ze gisteravond maar weer eens met een setje prachtige looks voor een awardceremonie in New York City.

Vintage glamour

Bij het zien van de kiekjes van Amal en George ging ons glamour-loving hart direct een paar slagen sneller kloppen. Waar George Clooney natuurlijk ouder wordt als een fine wine, is het toch echt Amal die hier de show steelt.

De glitter! De drama! De beweging! En dan hebben we het nog niet eens over de perfecte pasvorm en sexy split gehad.

amal george clooney
Wij zijn een béétje verliefd op deze jurk. (Beeld: Brunopress)

De jurk is afkomstig van Atelier Versace – het iconische Italiaanse modehuis dat al het hele jaar hoge ogen gooit. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de MET Gala look van Blake Lively.

Afijn, Amal maakt het twenties inspired kleedje perfect af met een set zilveren pumps en een dramatische rode lip. Ook de subtiel golvende lokken zijn een fijne nod naar de jaren ’20.

Albie Awards

En zoals we van het duo gewend zijn, lieten zij zich weer van hun liefdadigste kant zien. De twee hostten namelijk de Albie Awards – een ceremonie die de Clooney Foundation heeft opgezet. Hier worden een avond lang mensen uitgelicht die zich hebben ingezet voor rechtvaardigheid en mensenrechten. Zo blijkt maar weer: ware schoonheid zit van binnen.

Een Versace-outfitje maakt de boel echter wél leuk af.

Laatste nieuws

Zie ook