Om deze reden wil Bridgerton-actrice Nicola Coughlan geen pikante scènes spelen

Stomende scènes tussen de lakens zitten er niet in bij Lady Penelope.

Bridgerton-kijkers kunnen beamen dat er in de serie de nodige ruimte wordt gemaakt voor scènes waarin de liefde wordt bedreven. Nicola Coughlan, die in Bridgerton Lady Penelope speelt, is echter niet zo gediend van dergelijke pikante scènes. De Ierse actrice heeft nu onthuld waarom ze liever niet al te bloot in beeld komt.

Derde seizoen

Nu we de eerste twee seizoenen van Bridgerton in één ruk hebben uitgekeken, wachten we vol smart op het derde deel. Dit seizoen zal helemaal draaien om Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die (hopelijk) eindelijk voor elkaar zullen vallen.

Contractueel vastgelegd

Wat we van het derde seizoen in ieder geval niet hoeven te verwachten, zijn pikante scènes. Althans, niet van Lady Penelope. Nicole heeft met de makers van de serie namelijk afgesproken dat ze niet zo naakt in beeld komt, zo vertelt ze aan radiozender SiriusXM Hits 1.“Dat staat letterlijk zo in mijn contract. Mensen denken dat ik een grapje maak. Ik ben Iers-katholiek opgevoed. Dat is niet hoe dat bij ons gaat”, aldus de actrice over haar familie.

Sneak peek

Natuurlijk snappen we Nicole, maar Bridgerton en intieme scènes gaan wel een beetje hand in hand. Gelukkig hoeven we die waarschijnlijk niet te missen, want naast Penelope en Colin krijgen we ook nog genoeg te zien van andere karakters in het derde seizoen.

In de gloednieuwe sneak peek die Netflix onlangs deelde zien we namelijk dat Kate en Anthony nog altijd dol op elkaar zijn. Anthony vraagt Kate ten dans en de romantiek spat ervanaf! Dit belooft veel goeds voor het komende seizoen…

Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Bron: NSMBL, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, YouTube

Laatste nieuws