Ahw! Zo zag zangeres S10 er als klein meisje uit

We herkennen het meisje zeker in de jonge vrouw!

We kennen haar allemaal van haar prachtige optreden als Nederlandse inzending voor het Eurovisionsongfestival in 2022: zangeres S10. De muziek van Stien den Hollander is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Maar hoe zag zij eruit als jonge meid?

Muzikale prestaties

Met een contract bij het Nederlandse hiphoplabel Noah’s Ark begon Stien op 17 jarige leeftijd haar talent te ontwikkelen. En met succes, want inmiddels heeft de zangeres al mooie prestaties op haar naam staan. Om er maar een paar te noemen: optreden op Lowlands, meerdere Edisons, én een samenwerking met de Nederlandse iconen van Bløf. Een indrukwekkend rijtje, als je het ons vraagt.

Mental health

Mocht dit alles toch geen belletje doen rinkelen, zegt het optreden namens Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival 2022 je waarschijnlijk wel iets. Met het nummer De diepte raakte de zangeres vele harten. De inspiratie voor het nummer putte de zangeres uit haar eigen mentale moeilijkheden.

“Het gaat erover dat mijn verdriet er mag zijn. In de videoclip is er een liefde, maar dat is eigenlijk mijn verdriet. Er is veel onveiligheid geweest en veel verdriet. Nu is dat er niet meer. Als je dat verdriet kent, is het heel fijn als dat er niet meer is”, vertelde S10 destijds. Al vanaf jonge leeftijd kampte de zangeres met mentale problemen, en is het verleden ook opgenomen in een kliniek om haar te helpen met haar depressie en psychoses. De moeilijkheden van de zangeres zijn tegelijkertijd ook een inspiratiebron voor haar muziek. S10 wordt dan ook geprezen vanwege de gewaagde en eerlijke teksten over haar psychische problemen.

Documentaire

Onlangs werd bekend dat de zangeres een documentaire heeft gemaakt over haar strijd met mentale klachten. Met de pakkende naam Storm om mij heen is wordt het S10 en haar verstrikking in de mallemolen van de GGZ naar buiten gebracht. Gelukkig kwam de zangeres eruit, en wel sterker dan ooit. Nu is haar missie om anderen, die zich wellicht in haar verhaal herkennen, te helpen door middel van muziek.

S10 vroeger

Anno nu heeft de artieste dus heel wat bereikt, en daar kan ze zeker trots op zijn! Wie weet: zou de jonge S10 ook al gedroomd hebben van een carrière in de spotlights?

Een snelle blik op haar Instagram-account verraadt dat S10 ook vroeger al een echte entertainer was. Met een pannenkoek op haar hoofd had zij ongetwijfeld de lachers op haar hand!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Als klein meisje

Als we aan S10 denken, denken we natuurlijk ook aan haar lange blonde lokken. En die had ze als klein meisje ook al. Met een vrolijke snoet én een pannenkoek op haar hoofd zien we een jonge S10 op de foto die ze op haar Instagram heeft gedeeld. Zo lachend zien we de zangeres graag!

Bron: AD, Instagram @s10s10xx, VPRO | Beeld: NL Beeld, Instagram @s10s10xx

Laatste nieuws