Meghan Markle deelt zoete update over ‘praatgrage’ kroost

'Hoe voelt je leven als het zo uit balans is?', aldus de hertogin.

De hertog en hertogin van Sussex waren afgelopen weekend op driedaagse rondreis door Nigeria. Op uitnodiging van generaal Christopher Musa, het hoofd van het Nigeriaanse leger, waren prins Harry en Meghan Markle naar aanleiding van de Invictus Games. Bovendien deelde Meghan hier een zoete update over haar kroost.

Moederschap

Op het Women in Leadership evenement, welke Meghan samen met Dr Ngozi Okonjo-Iweala, De directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie organiseerde, droeg ze een stijlvolle, rode jurk van Orire, een jonge, vrouwelijke designer uit Nigeria. Op het evenement, waarbij de kracht van vrouwelijk leiderschap benadrukt werd, vertelde ze met een glimlach over haar ervaring als moeder. Ze vroeg zich altijd al af hoe je de balans tussen het moederschap en een carrière kunt behouden. Zo vertelde ze over een conversatie tijdens een lunch in haar Suits periode met Bonnie Hammer van NBCUniversal. “Ze was een enorme mentor en blijft een enorme mentor voor mij”, vertelde ze. “Ik stelde haar precies deze vraag: ‘Hoe vind je de balans?’ En ze zei: ‘Dat doe je niet, je zult nooit de balans vinden'”, voegde ze toe.

“En dit was voordat ik getrouwd was, kinderen had en voordat alle andere dingen in mijn leven een grote verandering doorgingen”, grapte ze. “Het bleef me nog lang bij. Hoe kan zij zo succesvol zijn terwijl zij ook moeder is, getrouwd is en zegt dat je nooit de balans zult vinden? Hoe voelt het leven dan als het uit balans is?”, voegde ze toe. Nu denkt Meg hier anders over. Volgens haar heeft in balans zijn niet altijd dezelfde betekenis, maar verandert je perspectief hierop over verloop van tijd. “Het moederschap is altijd al een droom van mij geweest. Ik ben zo blij dat we twee, prachtige, gezonde en praatgrage, lieve kinderen hebben”, vertelde ze.

Trots

Voor het bezoek kwam Meghan er al achter dat ze 43 procent Nigeriaans is. Op het evenement werd er aan de hertogin gevraagd hoe ze zich hierover voelde. “Ik voel me gevleid, vereerd en geïnspireerd”, vertelde ze. “En ieder moment dat ik iemand hoor praten over wat het voor diegene betekent om een ​​Nigeriaanse vrouw te zijn, ben ik gevleid om in dit gezelschap te zijn, om in jullie gezelschap te zijn”, voegde ze toe.

Eerder die dag waren prins Harry en Meghan, met de generaal Christofer Musa, bij een speciale lunch voor militaire families. Tijdens de toespraken bracht Abike Dabiri Erewa, voorzitter van de Nigeriaanse Diasporacommissie, applaus terwijl ze met trots riep: “Prinses Meghan is een Nigeriaan!”

Hier kreeg het echtpaar ook verhalen mee van enkele gewonde militairen, waaronder Lance Corporal Peacemaker Azuegbulam. De 27-jarige soldaat en sporter draagt een prothese en vertelde dat hij naar de Vancouver Invictus Games wil gaan om deel te nemen aan alpineskiën en skeleton-sliding. Hij bedankte Harry voor het lanceren van de Spelen tien jaar geleden.

Invictus Games

Eerder die dag woonden de hertog en hertogin een evenement bij die in verband staat bij de Invictus Games. Bij de trainingssessie voor de organisatie Nigeria: Unconquered in de Defense Headquarters Officers’ Mess in Asokoro, Abuja, was het echtpaar uitgenodigd om naar een zitvolleybalwedstrijd te kijken. De oh zo sportieve Harry werd ook uitgenodigd om deel te nemen aan de training. Temidden van een ‘Team Harry’ juichende menigte moedigde ook Meghan haar man aan, en verklapte ze aan een negenjarige in het publiek dat Haz graag volleybal speelt. Volgens de Duchess is hij daar ook nog eens ‘heel goed’ in. Die Meghan ook, ze is een echte supporter van haar liefje.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws