Zoet: Zara Tindalls zoontje steelt de show tijdens interview

Cheeky!

Dit weekend vonden de Badminton Horse Trials plaats, en die waren om meerdere reden bijzonder spraakmakend. Zo debuteerde Peter Phillips zijn nieuwe vriendin, en toonde Zara Tindall zich weer op haar sportiefst te paard. Na afloop gaf prinses Annes dochter een interview waarin zij terugblikte op het evenement, maar het was zoontje Lucas die in deze video menig hart veroverde met z’n ondeugende acties.

Badminton Horse Trials

Iedereen weet dat de Britse royals groot fan zijn van de paardensport. Maar waar velen vooral vanaf de tribune genieten, klimt Zara Tindall het liefst zélf in het zadel. En dat doet ze niet onverdienstelijk: ze heeft namelijk twee Olympische plakken veroverd en meerde kampioenschappen op haar naam mogen schrijven.

Bij de Badminton Horse Trials kon Zara uiteraard ook niet ontbreken, en maakte zij furore met haar paard Class Affair. Na afloop van haar sportieve inspanningen werd Zara kort geïnterviewd in het bijzijn van dochters Mia en Lena, en zoontje Lucas.

Kroost steelt de show

Hoewel we natuurlijk reuze geïnteresseerd zijn in wat Zara allemaal te zeggen heeft, zijn het vooral haar kids die in deze video onze harten veroveren. Van oudste dochter Mia die een oogje in ’t zeil houdt, en de kleine Lena die zich verlegen aan moeders vasthoudt, tot Lucas, die zich het hele interview kostelijk vermaakt met z’n moeders paardrijcap.

Terwijl Zara – overduidelijk buiten adem – alle vragen probeert te beantwoorden, zien we hoe Lucas met een Spiderman-petje op z’n hoofd flink aan het wapperen slaat met de gesp van z’n moeders helm. Vervolgens lijkt het erop dat de dreumes z’n vinger in moeders oor probeert te steken, en eindigt de video toch enigszins abrupt. Cheeky!

In de reacties bij de video steken kijkers hun bewondering voor Zara niet onder stoelen of banken. “Royalty, stevige competitie, peuter op de arm, andere kinderen op sleeptouw. Wat is zij een geweldig voorbeeld”, klinkt het onder andere.

Sportieve opvoeding

Met een Olympisch ruiter als moeder en een rugbykampioen als vader, kon het ook niet anders dat Mia, Lena en Lucas zelf ook lekker sportief worden opgevoed. Zo stonden ze dit weekend dus langs de lijn om mams aan te moedigen, maar zelf zouden ze al graag sportief bezig zijn.

In gesprek met Hello! Magazine deelden de trotse ouders vorig jaar dat hun kinderen voorlopig lekker laten ravotten. “Ze zijn pas negen en vier, dus we moeten ze wat tijd geven voordat de druk toeneemt”, aldus Mike.

Wie weet: begint er toch een voorliefde voor de springsport te kriebelen bij de kids als ze hun moeder zo in actie zien? Het zou ons niets verbazen als de volgende generatie Tindalls over enkele decennia óók furore maken in de paardensport!

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws