Oeh la la: is dit de nieuwe vriendin van Peter Phillips?

'Het leek hem niet uit te maken wie hen samen zag.'

Peter Phillips zit niet stil! Een krappe maand geleden werd onthuld dat de zoon van prinses Anne z’n relatie met vriendin Lindsay Steven beëindigd zou hebben, en nu is de zakenman alweer hand in hand gespot met een andere blonde schone.

Casanova

Het idyllische sprookjesbeeld van de happily ever after is bij de royals anno nu allang geen garantie meer. Er wordt gescheiden, er wordt gedatet, er wordt flink gesjanst. En ach, waarom ook niet – zolang iedereen het goed naar de zin heeft, non?

Zo hield het huwelijk tussen Peter Phillips en de Canadese Autumn Kelly helaas geen stand, en gingen zij in 2019 uit elkaar. Na hun definitieve scheiding in 2021, werd er een nieuwe blondine aan zijn zijde gespot: Lindsay Steven. Begin april bleek echter dat het paar na enkele jaren samen een punt achter hun relatie had gezet. En nu blijkt er alweer een nieuwe dame het hart van Peter veroverd te hebben!

Harriet Sperling

Afgelopen weekend werd Peter gespot bij de Badminton Horse Trials, een paardensportevenement, waar hij hand in hand over het terrein kuierde met Harriet Sperling. Op zaterdag werd het paar al gezamenlijk door verschillende tabloids gekiekt, en op zondag maakten zij opnieuw samen hun opwachting. Op de foto’s is te zien dat niemand minder dan koningin Camilla in Harriets bijzijn een praatje maakt met Peter. En iedereen weet: wanneer je je lief voorstelt aan je familie – zeker als zij royalty zijn – dan is het menens!

Peter Phillips Camilla
Beeld: NL Beeld

Natuurlijk zijn we reuze nieuwsgierig wie deze Harriet dan precies is. Britse media hebben al weten uit te vogelen dat zij een ‘NHS nurse’ is. Zo zou zij als kinderarts en als freelance schrijfster werkzaam zijn.

Volgens getuigen leek het paar dolverliefd: “Ze zagen er helemaal verliefd uit en hij grijnsde van oor tot oor. Hij leek zo trots als een pauw en zag er zorgeloos uit. Het leek hem niet uit te maken wie hen samen zag.”

Ook Harriet zelf leek in haar nopjes met haar vlam. “Ze zag er heel gelukkig en ontspannen uit in z’n bijzijn”, citeert The Sun een getuige. “Ze leek er tevreden mee dat ze aan de wereld werd getoond bij één van de grootste sociale evenementen binnen de paardensportwereld.”

Familie

Naast King Charles en Queen Camilla waren namelijk ook prinses Anne en haar echtgenoot, Tim Laurence aanwezig bij het evenement. Peters zusje en schoonbroer, Zara en Mike Tindall, gaven uiteraard ook acte de présence.

Een flinke vuurdoop voor Harriet, maar al die aandacht lijkt het paar geen moment te deren. Hopelijk heeft Peter nu dan tóch zijn happily ever after gevonden!

Bron: Hello! Magazine, The Sun | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws