Oh no: een nieuwe royal break-up

Weer een liefdesverhaal ten einde...

Er is weer een einde aan een royal sprookje gekomen. Peter Phillips, de oudste zoon van prinses Anne, blijkt zijn relatie met Lindsay Steven te hebben beëindigd. Het stel is vier jaar samen geweest.

Scheiding

Peter Phillips trouwde in 2008 met de Canadese Autumn, die hij vijf jaar daarvoor leerde kennen bij de Grand Prix in Montreal. Samen kreeg het stel twee dochters, Savannah en Isla. Maar wat leek op een begin van een liefdessprookje, viel twaalf jaar later in duigen. In 2020 scheidden Peter en Autumn van elkaar. Een vriend van Peter vertelde destijds aan The Sun dat hij de scheiding totaal niet zag aankomen. “Hij dacht dat hij gelukkig getrouwd was en de perfecte familie had met twee geweldige dochters. Maar nu is hij helemaal in shock.”

Gelukkig koppel

Gelukkig was er al snel iemand die Peters liefdesverdriet deed verlichten. Niet lang na de scheiding ontmoette hij Lindsay Steven, een weelderige blondine die volgens insiders een ‘verademing’ was in zijn liefdesleven. In juni 2022 maakten ze samen hun officiële debuut als koppel bij de Epsom Derby. Daarna werd het stel veelvuldig gespot bij allerhande royal aangelegenheden, waaronder de viering van het platina-jubileum, Royal Ascot, Wimbledon en het kroningsconcert in mei 2023.

Break-up

Inmiddels lijkt de royal relatie dus tot een einde te zijn gekomen. Een insider vertelt aan Hello! Magazine dat het stel door allerlei verplichtingen te weinig tijd voor elkaar overhielden. Dat heeft de relatie uiteindelijk de das omgedaan. “Het kwam uiteraard als een schok omdat de meeste mensen dachten dat ze absoluut ijzersterk waren”, aldus een vriend van het ex-koppel. “Het is heel triest. Peter heeft de hele wereld over gereisd en heeft het ongelooflijk druk gehad en Lindsay is gevestigd in Schotland, dus het was moeilijk voor hen om elkaar te zien.”

Bron: Hello! Magazine, The Sun | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws